Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

"Αγγλία" στο Κουτσελίο, 7-3 με τη Μηλιά!!!




Αγγλικό ματς θυμίζει το σκορ που σημειώθηκε στο γήπεδο Κουτσελιού, με την τοπική ομάδα να επικρατεί της Μηλιάς με 7-3!

Με τη νίκη αυτοί οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 18 βαθμούς και βρίσκονται ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα ,μακριά τόσο από τις θέσεις ανόδου όσο και από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μηλιά από την άλλη που προηγήθηκε στο σκορ , παραμένει στη τελευταία θέση.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και άνοιξαν το σκορ με τον Γκόγκο να περνάει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να πλασάρει σε κενή εστία. Η εξέλιξη αυτή αφύπνησε το Κουτσελιό και όχι μόνο ανέτρεψε το σκορ πριν την ανάπαυλα αλλά καθάρισε και την υπόθεση νίκη. Ο Γκανάρας μετά από σπάσιμο την μπάλας από τον Γιωτίτσα ισοφάρισε ενώ ο δεύτερος με δικό του σουτ στη συνέχεια ανέτρεψε πόλη γρήγορα την όλη κατάσταση. Το 3-1 σημείωσε ο Μανώλης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ ενώ ο Γιωτίτσας και πάλι με σουτ έκανε το 4-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα της Μηλιάς ήταν αυτή που σκόραρε και πάλι με την έναρξη του ημίχρονου με τον Δαδανή Θ. σε φάση τετ α τετ να κάνει το 4-2. Στη συνέχεια ακολούθησαν τρία ακόμα τέρματα από τη πλευρά των γηπεδούχων. Το πέμπτο γκολ ήρθε από τον Κακαράντζα ενώ το 6-2 σημείωσε με σέντρα σουτ ο Ντόβας. Το τελευταίο γκολ από πλευράς Κουτσελιού, που είχε και χαμένο πέναλτι με τον Γαλάνη, έγραψε με σουτ ο Ντούτσης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν ξανά με ψηλοκρεμαστό σουτ του Δαδανη Δ. κάνοντας το τελικό 7-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου