Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Σπουδαίο διπλό για την Κράψη, 1-2 μέσα στο Μέτσοβο!!!




Επανήλθε στις επιτυχίες η Κράψη, αφού πέρασε από μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Μετσόβου με σκορ 1-2!

Το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους μπήκε στο φινάλε της αναμέτρησης, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Βασίλη Σιαφάκα πήρε ένα σημαντικό «διπλό», αιφνιδιάζοντας μόλις στο 2ο λεπτό τους Μετσοβίτες, όταν ο Ζαμπέτας σέντραρε και ο Σήτος από κοντά έκανε το 0-1. Στο 31΄ ήρθε η επόμενη φάση με σουτ του Κατσούδα, αλλά απέκρουσε ο Μαργωμένος. Στο 38΄ πολύ ωραίο σουτ του Τσιόστα Κ., ο Σταυρόπουλο βρίσκει λίγο τη μπάλα και αυτή χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 43΄ ο Τσουλιάης Κ. εκτελεί κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνεται από την περιοχή της Κράψης και ο Σταχούλης σουτάρει από κοντά για το 1-1.

Στην επανάληψη σουτ του Σταχούλη για το Μέτσοβο και του Τσομπάι για την Κράψη πέρασαν άουτ. Στο 72΄ κι άλλο οριζόντιο δοκάρι για το Μέτσοβο, από κεφαλιά του Κέντρου. Στο 81΄ με τις γροθιές διώχνει ο Σταυρόπουλος φάουλ του Παλαιοπάνου. Στο 83΄ φάουλ του Φαρμάκη, κεφαλιά του Ζήση, άουτ η μπάλα. Στο επόμενο λεπτό σουτ του Κολιού αποκρούει ο Μαργωμένος. Στο 88΄σουτ του Τσουλιάη Κ., αποκρούει ο Σταυρόπουλος. Οι Κραψήτες τελικά πήραν το «διπλό», όταν στο 91΄ο  Κολιός σούταρε, η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του Μαργωμένου για το τελικό 1-2.


Μέτσοβο: Μαργωμένος, Τσουλιάης Κ., Τσιόστας Χ. (69΄ Τρίτος), Τσουλιάης Ι., Κέντρος, Γοδέβενός, Σταχούλης, Σιούτας (82΄ Γιοβανόπουλος), Παλαίοπάνος, Τσουλιάης Θ., Τσιόστας Κ.

Κράψη: Σταυραόπουλος, Μάρκο Σ., Καρατζιάς, Μάρκο Ν., Καράσας, Σήτος, Ζήσης, Κολιός, Κατσούδας (84΄ Αλεξίου), Τσομπάι (66΄ Φαρμάκης), Ζαμπέτας (56΄ Βύζας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου