Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Νίκη οι Χουλιαράδες, μπορούσε κάτι παραπάνω η Πίνδος!!!





Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. οι Χουλιαράδες υποδέχτηκαν την ομάδα της Πίνδου Κόνιτσας και πήραν τη νίκη με σκορ 2-1!

Οι «ακρίτες» αν και ηττήθηκαν έδειξαν μαχητικότητα, ειδικά στην επανάληψη του αγώνα και βάση ευκαιριών ίσως αδικούνται που δεν πήραν έστω τον βαθμό. Οι Χουλιαράδες άντεξαν με παίκτη λιγότερο από το 66ο λεπτό και πήραν μια ακόμη νίκη.

Στο 1ο ημίχρονο δεν υπήρχαν ευκαιρίες πέρα από τα δυο γκολ των Χουλιαράδων, αν και η Πίνδος προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με τον Δημόπουλο, το έκανε ανεπιτυχώς. Στο 29΄ ο Δάσκαλος εκτελεί φάουλ, κεφαλιά – πάσα του Μιχάλη, πλασέ του Κακαράντζα από κοντά για το 1-0 και στο 45΄ο Κακαράντζας μόνος ανάμεσα σε δυο αντιπάλους, τον σπρώχνουν, πέφτει, αλλά και πεσμένος πλασάρει για να κάνει το 2-0, που είναι και το σκορ ημιχρόνου. Πριν το ημίχρονο να πούμε ότι τραυματίστηκε σοβαρά ο ποδοσφαιριστής της Πίνδου Γαλάνός και μάλλον είναι κάποια κάκωση στον αστράγαλο.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 49΄ ο Κυρτζόγλου Α. σεντράρει από δεξιά, πλασέ του Λάμπρου από κοντά, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Νάκος. Στο αμέσως επόμενο λεπτό καλό διαγώνιο σουτ του Κακαράντζα από δεξιά, μπλοκάρει με δυσκολία ο Γεωλδάσης.

Στο 56΄ ο Τζάλλας επιχειρεί με σέντρα σουτ από αριστερά, βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γεωλδάσης. Στο 63΄ ο Χαλούλος, που μόλις έχει περάσει στο ματς, βγάζει ωραια κάθετη πάσα στον Λάμπρου, αυτός τετ-α-τετ με τον Νάκο, αλλά νικιέται από τον τερματοφύλακα των Χουλιαράδων. Τρία λεπτά μετά ο Τσακμάκης αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα και αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο 76΄έρχεται η μείωση για του φιλοξενούμενους, όταν ο Σπανός. βγάζει την ασίστ στον Μουρεχίδη, πολύ ωραίο γύρισμα του κορμιού και σουτ του δεύτερου εντός περιοχής, οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 2-1.

Δυο λεπτά μετά ο Χαλούλος χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία, αφού αστοχεί από κοντά, έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Λάμπρου από αριστερά. Στο 82΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Δημόπουλου εκτός περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.

Η Πίνδος σφυροκοπάει την αντίπαλη εστία, ενώ έχουν δοθεί 6 λεπτά καθυστερήσεων. Στο 96΄ ο Μουρεχίδης εκτελεί κόρνερ, πλασέ του Λάμπρου από κοντά, πάνω στη γραμμή σώζει με το κεφάλι ο Μιχάλης. Στο 97΄ πάλι κόρνερ για του «ακρίτες», το εκτελεί και αυτή τη φορά ο Μουρεχίδης, κεφαλιά του Λάμπρου στο δεύτερο δοκάρι, λίγο άουτ η μπάλα.


ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ : Νάκος, Τσουμάνης, Κρανάς, Κακαράντζας (Τάτσης Α. 90΄), Μιχάλης, Τζάλλας, Γεράσης, Μιχαηλίδης, Γρίβας (Τάτσης Γ. 64΄), Δάσκαλος, Πρέμος

ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ : Γεωλδάσης, Ραγγάς (Χαλούλος 62΄), Καλές (Κυρτζόγλου Σ. 77΄), Μήτσος, Σπανός Α., Σπανός Χ. (Σπανός Δ. 87΄), Κυρτζόγλου Α., Γαλανός (Ρούστα 46΄), Δημόπουλος, Μουρεχίδης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου