Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Στα "κόκκινα" το ντέρμπι, Κατσικά - Καστρίτσα : 3-1!!!





Στο γήπεδο Κατσικάς έγινε το μεγάλο ντέρμπι της Α΄ Ερασιτεχνικής με το «καλημέρα» του 2020, με τους «κόκκινους» να είναι οι μεγάλοι νικητές επί του Αγροτικού Καστρίτσας με σκορ 3-1!

Δεύτερο συνεχόμενο χαμένο ντέρμπι για τους κιτρινόμαυρους, που υποχώρησαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Θύελλα εξακολουθεί να προπορεύεται, έχοντας πίσω της τον Αγροτικό Αστέρα με διαφορά 3 βαθμών.

Αρκετός κόσμος στο γήπεδο της Κατσικάς, σε ένα ματς που θύμιζε ντέρμπι από τα παλιά. Εξάλλου οι δυο περιοχές που εκπροσωπούν οι συγκεκριμένες ομάδες είναι παρά πολύ κοντά σε απόσταση.


Οι «κόκκινοι» μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με συρτό σουτ του Νάκου εκτός περιοχής, έπειτα από ασίστ του Ασωνίτη. Στο 11΄ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για χέρι παίκτη της Κατσικάς σε σουτ του Μπιστιόλη.

Η Καστρίτσα ανέβασε στροφές στη συνέχεια και είχε δυο απανωτές ευκαιρίες. Στο 20΄ σε φάση αντεπίθεσης ο Γιάκος πασάρει στον Μπιστιοολη, σουτ του δεύτερου βγάζει σε κόρνερ ο Διαμάντης. Στο επόμενο λεπτό ασίστ Μπιστιόλη, σουτ Ορφανού, ο Διαμάντης λέει πάλι «όχι».

Στο 35΄ η υπεροχή της Καστρίτσας μετά το 0-1 καρποφορεί, ο Διαμαντόπουλος επιχειρεί ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής και στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό για το 1-1, που θα είναι σκορ ημιχρόνου.


Στην επανάληψη η Κατσικά μπήκε δυνατά όπως και στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γούλας εκτέλεσε το κόρνερ, κεφαλιά του Λισγάρα, βγάζει σε κόρνερ ο Γρηγοριάδης . Στο 53΄ ο Κρανάς ανατρέπει εντός περιοχής τον Νάκο και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί ο ίδιος ο παθών και κάνει το 2-1.

Στο 61΄ο Γιωτάκης επιχειρεί ένα σουτ και η μπάλα περνάει λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό σέντρα του Ναυρόζογλου από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Μπιστιόλης δεν μπορεί να σκοράρει. Στο 65΄ ξαφνικό σουτ του Γιωτάκη, σκάει η μπάλα στο έδαφος, με υπερένταση αποκρούει ο Γρηγοριάδης. Δυο λεπτά μετά ασίστ του Γούλα, τετ-α-τετ του Νάκο, αποκρούει ο Γρηγοριάδης.

Περνάνε αρκετά λεπτά χωρίς κάποια ευκαιρία, μέχρι το 85΄που ο Τάτσης εξαπολύει ένα σουτ – φωτοβολίδα από μακριά και νικάει τον Γρηγοριάδη για το 3-1. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, όταν ο Ορφανός νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Διαμάντη. Προηγουμένως ο Ασωνίτης είχε ανατρέψει εντός περιοχής τον Διαμαντόπουλο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου