Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Δεύτερη σερί νίκη της Ελεούσας, 5-2 την Κόντσικα!!!





Όπως άφησε το 2019, έτσι μπήκε και στο 2020, η Θύελλα Ελεούσας που πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά επί της Κόντσικας με σκορ 5-2!

Οι κιτρινόμαυροι έτσι έφτασαν τους 14 βαθμούς και άφησαν τους αντιπάλους τους στους 6 και την προτελευταία θέση της βαθμολογίας στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βελτσίστα. Το 2-0 πάλι από τον Βελτσίστα με λόμπα, σε φάση αντεπίθεσης. Το 3-0 με πλασέ του Μπανδέλη, μετά από ωραία κατέβασμα και ντρίπλα, έπειτα από σέντρα του Βελτσίστα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Μασούρα και Γκάνα, αλλά ο τερματοφύλακας Κεφάλας κράτησε τον μηδέν στην εστία του.

Στην επανάληψη ο ένα-δυο Βελτίστα με Τσακανίκα, ασίστ του δεύτερου στον Πασχάλη, πλασέ ο τελευταίος και 4-0. Το 5-0 μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας, όταν ο Πασχάλης πάσαρε στον Βελτσίτα, που δεν αστόχησε. Στη συνέχεια ο Πούλιος πασάρει στον Μασούρα, αυτός πλασάρει και μειώνει σε 5-1. Στη συνέχεια ένα πολύ ωραίο μακρινό φάουλ του Μπάφα, που μειώνει κι άλλο σε 5-2. Δοκάρια για την Ελεούσας είχαν Βελτσίστας και Τσακανίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου