Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Έ(Χ)ασαν την ευκαιρία Πηγές Λούρου και Ασβεστοχώρι!!!



Στο γήπεδο Μουσιωτίτσας έγινε το ντέρμπι του Β Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής με τον Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου να υποδέχεται το Ασβεστοχώρι και το ματς να λήγει ισόπαλο στο 1-1!

Το Ασβεστοχώρι παρέμεινε στη δεύτερη θέση μόνο του, μιας και το Δροσοχώρι ηττήθηκε, ενώ οι Πηγές Λούρου συνεχίζουν στην 4η θέση. Αμφότεροι έχασα την ευκαιρία να πάρουν το «τρίποντο» και να πλησιάσουν τον Βοτανικό, που γκέλαρε.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 3ο λεπτό ο Ντάφλος Π. πιάνει ένα μακρινό σουτ, αποκρούει προσωρινά ο Τόμπρας και στην επαναφορά ο Οικονόμου Ι. από κοντά κάνει το 0-1.

Στο 12΄ κόρνερ του Μαλάμου Δ. από δεξιά, κεφαλιά του Μύταρη στο πρώτο δοκάρι, λίγο άουτ η μπάλα. Στην πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων στο 28ο λεπτό σημειώνεται γκολ, που όμως ακυρώνεται ως οφσάιντ. Ο Παπανικολάου βγάζει την κάθετη πάσα και ο Παντελών πλασάρει εύστοχα. Ο Παντελεών, όμως, από το βίντεο φαίνεται να καλύπτεται την ώρα της πάσας. Οφσάιντ είναι ο Κολοβός.



Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 35΄ με σουτ του Ντάφλου Π. από δεξιά, λίγο άουτ η μπάλα. Δυο λεπτά μετά κι άλλη χαμένη ευκαιρία για το Ασβεστοχώρι, ασίστ του Οικονόμου Ι. από δεξιά, σουτ του Μαλάμου Δ. από κοντά, αποκρούει ο Τόμπρας. 

Στο 38΄ τετ-α-τετ ο Κολοβός, με τα πόδια βγάζει σε κόρνερ ο Κάτσιος. Στο 45΄ο Μαλάμος Δ. σεντράρει από αριστερά, πλασέ του Μπέση στο δεύτερο δοκάρι, άουτ η μπάλα.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικοί και ισοφάρισαν γρήγορα, ενώ το Ασβεστοχώρι φάνηκε σα να μένει από δυνάμεις.

Στο 49΄ κάθετη πάσα του Κιοσσέ στον Κωνσταντάκη, αυτός μόνος του απέναντι από τον Κάτσιο, πλασάρει για το 1-1.  Περνάνε πολλά λεπτά χωρίς ευκαιρίες με τους γηπεδούχους κυρίως να πιέζουν και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την ευκαιρία στην κόντρα.

Στο 73΄ο Κολοβός χάνει ανεπανάληπτη διπλή ευκαιρία, παίρνει τη μπάλα από βαθιά μπαλιά, σουτάρει μόνος του, αποκρούει ο Κάτσιος, ξανά σουτ του Κολοβού, δεύτερη επέμβαση του Κάτσιου, που διώχνει σε κόρνερ.

Στο 77΄κόρνερ του Μαλάμου Δ. από δεξιά, κεφαλιά του Κολιάκη στο δεύτερο δοκάρι, αποκρούει ο Τόμπρας. Η τελευταία φάση του ματς ήρθε στο 82΄, όταν ο Κωνσταντίνου έπιασε ωραίο σουτ από αριστερά, οριζόντιο δοκάρι και άουτ η μπάλα.


ΠΗΓΕΣ ΛΟΥΡΟΥ : Τόμπρας, Χρόνης (Μουλαράς 61΄), Κωνσταντίνου, Τσάνιος, Μπονόβας, Βαγγελής, Κιοσσές, Παπανικολάου, Κολοβός, Κωνσταντάκης, Παντελέων

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Κάτσιος, Μαλάμος Δ., Μύταρης, Οικονόμου Α., Κουτρούμπας, Ντάφλος Β., Μπέτσης, Γεωργίου, Κολιάκης, Οικονόμου Ι., Ντάφλος Π. (Σιουμπούρας 88΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου