Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Δεν "Χ"άρηκε κανείς στην Κρύα, 2-2 με Α.Ε.Μ.!!!





Μοιρασιά που δεν βολεύει κανέναν στο γήπεδο της Κρύας, μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Α.Ε. Μικρασιατών, με το τελικό σκορ να είναι το ισόπαλο 2-2!

Οι δυο ομάδες παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία με 10 βαθμούς και οι δυο, ενώ έχουν τέσσερις βαθμούς λιγότερου από Πέραμα και Ελεούσα, ενώ πέντε από την Κοσμηρά.

Στο 7΄ πρώτη καλή στιγμή με τον Μπαμπούλια Η., ενώ 13΄ο Μπαμπούλιας Α. επανήλθε τα γήπεδα με γκολ, όταν ο Παπαγιάννης σέντραρε από δεξιά κι αυτός στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Στο 35΄ φάουλ του Μαυρίδη, βγάζει σε κόρνερ ο Μπαλαούρας, ένα λεπτό μετά έρχεται η ισοφάριση με κεφαλιά του Βάσιου, από φάουλ του Μητρογιάννη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Μαυρίδη.

Στην επανάληψη η Α.Ε.Μ. μπήκε δυναμικά και στο 52΄ με σουτ του Μαυρίδη από πλάγια δεξιά προηγείται με 1-2. Στο 63΄ σουτ του Μπαλαντάνη, στο δοκάρι η μπάλα και στη συνέχεια ο Μπαλαούρας διώχνει σε κόρνερ. Στο 73΄ σέντρα του Κουκοδήμου από αριστερά, προβολή του Τζώρτζη για το τελικό 2-2.


Κρύα (Αντώνης Δημητρίου): Μπαλαούρας, Συμεωνίδης (46’ Μάντζος), Οικονόμου(46’ Στόλης), Μπαμπούλιας Αρ, Λαδιάς, Τζώρτζης, Μπαμπούλιας Ηλ, Κουκοδήμος (85’ Λατίφι), Μπαμπούλιας Αλ, Μάντζαρης, Παπαγιάννης (68’ Καραγεώργος).

Α.Ε.Μ (Δημήτρης Ξανθάκης): Ζότα, Σιόντης, Βάσιος(λ.τρ. Ναυρόζογλου), Μπαλαντάνης, Χρυσοστόμου, Ανανιάδης, Αναγνωστόπουλος, Ντασιάκης, Μητρογιάννης, Μαυρίδης, Αβραμίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου