Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Αν έχεις Νούγια διάβαινε, "διπλό" η Ανατολή!!!





Σημαντικό «διπλό» για την παραμονή πέτυχε η Ανατολή στο Ευπάλιο, επικρατώντας του τοπικού Απόλλωνα με σκορ 1-2!

Χρυσός σκόρερ για τους «Πόντιους» ο Νούγιας, με δυο γκολ στην εκπνοή κάθε ημιχρόνου.

Στο 3ο λεπτό σουτ του Παπανδρέου αποκρούει ο Γκάρας. Στο 20΄ φάουλ ου Φίλιου, με γροθιές αποκρούει ο Κοντογιώργης. Στη συνέχεια κεφαλιά του Νούγια και σέντρ σουτ του Χριστακόπουλο, άουτ. Στο 41΄ φάουλ του Εμβαιζόγλου, σε κόρνερ ο Κοντογιώργης. Δυο λεπτά μετά ασίστ του Χριστακόπουλου, ο Εμβραιζόγλου από πλεονεκτική θέση πλασάρει άουτ.  Στο 45΄ βαθιά μπαλιά με αποδέκτη τον Νούγια, αυτός σε φάση τετ-α-τετ δεν αστοχεί για το 0-1.

Στο 48΄ κεφαλιά του Φλέγγα, αποκρούουν αμυντικοί της Ανατολής. Στο 59΄ προβολή του Φλέγγα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 70΄κι άλλη κεφαλιά του Φλέγγα, μπλοκάρει ο Γκάρας. Δυο λεπτά μετά πλασέ του Φίλιου, πιάνει τη μπάλα ο Κοντογιώργης. Στο 88΄ σου του Φίλιου, η μπάλα κοντράρει σε σώματα, φτάνει στον Νούγια που με διαγώνιο σουτ γράφει το 1-2. Τελευταία φάση για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του αγώνα, σέντρα του Ντιέγκο, κεφαλιά του Ψυχογιού, άουτ.


Απόλλων Ευπαλίου: Κοντογιώργης, Ντερβίσι, Ζέρβας, Κουκούλας, Κοντός, Γεωργακόπουλος, Παπανδρέου, Κοντογιάννης, Φλέγγας, Ντιέγκο, Καφεντζής.

Ανατολή: Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Κίτσιος, Πολυχρόνης, Εμβραΐζογλου, Νούγιας, Τσουμάνης, Χριστακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου