Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Υπό το μηδέν η θερμοκρασία, στο μηδέν το σκορ στην Ανατολή!!!




Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής μετά τις διακοπές των Χριστουγεννιάτικων εορτών, έτσι και η Ανατολή υποδέχτηκε τον Τηλυκράτη Λευκάδας, με το ματς να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα!

Το ματς διεξήχθη κάτω από δύσκολες συνθήκες, μιας και οι θερμοκρασίες ήταν πολύ χαμηλές, ενώ φύσαγε και αέρας, την ίδια ώρα που στο Μιτσικέλι χιόνιζε.

Στα του ματς τώρα οι φιλοξενούμενο φάνηκε να μπαίνουν πιο καλά στο ματς, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 14ο λεπτό, όταν ο Φράγκος εκτέλεσε κόρνερ, ο Ρούσης πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, που με δεύτερη κεφαλιά ο Κολοβός έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.Πέντε λεπτά μετά μια ακόμη πολύ καλή ευκαιρία για τους Λευκαδίτες, όταν ο Καταγής σέντραρε από δεξιά, κεφαλιά του Κολοβού, πάνω στη γραμμή διώχνει και σώζει ο Κλιτσινάρης.

Η Ανατολή αφού κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο σε αυτές τις δυο φάσεις προσπαθούσε να χτυπήσει κυρίως στην αντεπίθεση. Στο 20ο λεπτό ένα καλά εκτελεσμένο φάουλ του Νάσιου, που ήθελε όμως λίγο παραπάνω δύναμη, αλλά μπλόκαρε τη μπάλα ο Καλαντζής. Ενώ στο 22΄ ο Κολιούσης κλέβει τη μπάλα στο κέντρο, πασάρει στον Νούγια, αυτός στον Εμβραιζόγλου, που σουτάρει από δεξιά και η μπάλα περνάει ελάχιστα δίπλα από το απέναντι κάθετο δοκάρι.

Στο 40΄ ίσως η πιο κλασσική ευκαιρία στο ματς για τους φιλοξενούμενος, όταν ο Φράγκος περνάει κάθετη πάσα στον Περιστέρη, πλασέ του δεύτερου από πολύ κοντά, φοβερή απόκρουση με το ένα χέρι ο Γκάρας. Στο επόμενο λεπτό ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Πετράκου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατευθύνονταν προς την εστία, αλλά απομάκρυνε ο Κλιτσινάρης, στέλνοντας τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.


Στην επανάληψη η Ανατολή φάνηκε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, αν και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 62΄, όταν ο Εμβραιζόγλου εκτέλεσε το φάουλ, ο Ρούσης του Τηλυκράτη που πήδηξε μαζί με τον Κλιτσινάρη, βρήκε τη μπάλα, αλλά ο Καλαντζής με το πόδι βγάζει τη μπάλα κόρνερ. Με φάουλ απαντά και ο Τηλυκράτης στο 68΄, άλλα ο Πετράκος με πολύ καλή εκτέλεση στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο 70΄ ο Φίλιος εκτελεί κόρνερ για τους «Πόντιους», μια περίεργη προβολή του Τσουμάνη και η μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία του Καλαντζή. Τρία λεπτά μετά οι νησιώτες απαντάνε με δοκάρι, όταν γίνεται λάθος πάσα στην άμυνα της Ανατολής, σουτ του Νάκα  εντός περιοχής, οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Δοκάρι είχε όμως και η Ανατολή στο 76ο λεπτό, όταν ο Φίλιος επιχείρησε μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ και σημάδεψε την οριζόντια δοκό. Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά και ειδικά με τον Τσελάι από δεξιά, που από όταν μπήκε ως αλλαγή στο ματς (63΄) δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στη άμυνα της Ανατολής.

Στο 84΄ ασίστ του Περιστέρη, σουτ του Τσόφλιου μέσα από την περιοχή, αποκρούει σωτήρια ο Γκάρας, στην επαναφορά για λίγο δεν μπορεί να βρει με προβολή τη μπάλα ο Τσελάι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, σέντρα του Τσελάι από δεξιά, κεφαλιά του Τσόφλιου στο πρώτο δοκάρι, λίγο άουτ η μπάλα και έτσι καταγράφεται η τελευταία σημαντική ευκαιρία στο ματς, χωρίς να μπει κάποιο τέρμα.


ΑΝΑΤΟΛΗ : Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Κολιούσης, Σκανδάλης, Εμβραιζόγλου (Δήμος 72΄), Νούγιας, Τσουμάνης, Φωλίνας (Γρηγοριάδης 82΄)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ : Καλαντζής, Νάκας, Ρούσσης, Χούσνετς, Τόσκα (Ερέκι 28΄), Περιστέρης, Πετράκος, Τσόφλιος, Φράγκος (Τσελάι 63΄), Κολοβός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου