Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Το τρένο του Π.Α.Σ. δεν έκανε στάση ούτε στη Φιλιππούπολη!!!




Το τρένο του Π.Α.Σ. δεν σταμάτησε ούτε στη Φιλιππούπολη της Λαρίσας, αφού επικράτησε του τοπικού Απόλλωνα με σκορ 0-3, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση!

Η Γιαννιώτικη ομάδα κλείνει με νίκη το 1ο Γύρο του πρωταθλήματος της Super League 2 και αυξάνει κι άλλο της διαφορά από τον Απόλλων Σμύρνης (στο +7), μιας και η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ηττήθηκε στην έδρα της από το Λεβαδειακό με σκορ 0-1!

Στην Θεσσαλική πόλη βρέθηκαν περίπου 100 φίλοι του «Άγιαξ της Ηπειρου», που παρά το κρύο ταξίδεψαν ως εκεί, αλλά αποζημιώθηκαν στο έπακρο από την ομάδα.

Οι Γιαννιώτες μπήκαν δυνατά με τους Μπουκουβάλα και Λώλη να έχουν καλά στο 4ο και 5ο λεπτό αντίστοιχα. Στο 10΄ ο Αποστολόπουλος με διαγώνιο σουτ σημαδεύει τη συμβολή των δοκών, ενώ 24΄ ακυρώνεται γκολ του Παμλίδη ως οφσάιντ. Στο 31΄,όμως, ο Κάστρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό για το 0-1. Στο 34΄ κεφαλιά του Παντελάκη, με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Γκέκας, αλλά τρία λεπτά μετά δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ομάδα του από το 0-2, όταν ο Λώλης έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά, Κρίζμαν μπήκε στην περιοχή, στόπαρε την μπάλα και σούταρε εύστοχα στη γωνία. Στο 44΄ μπαλιά τρύπα του Αποστολόπουλου, στον Κρίζμαν, πλασέ άουτ.

Ο Π.Α.Σ. στην επανάληψη ξεκίνησε όπως και στην αρχή του παιχνιδιού, όταν στο 47΄ ο Παμλίδης έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Κριζμάν λάσαρε στη κίνηση, απέκρουσε ο Γκεκας, στην επαναφορά σουτ του Μπουκουβάλα, μπλόκαρε πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στη συνέχεια κάποιες καλές στιγμές με τους Παντελάκη Παμλίδη κι ένα γυριστό ψαλίδι του Κριζμάν δεν ανησύχησαν τον Γκέγκα, όπως και ευκαιρίες του Τασιούλη και του Σκούπρα για τον Απόλλων Λάρισας δεν είχαν καμία τύχη. Το τελικό 0-3 γράφτηκε στο 81΄ με ωραίο σουτ του Λέο μέσα από την περιοχή.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρρίκι, Σιφναίος, Λίταινας, Σκούπρα, Γκουστάβο (60' Τασιούλης), Μπαστακός, Χατζής, Ναζίμ (86' Νύχταρης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας (84' Ζιούλης), Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Κάστρο, Ξύδας (71' Καρτάλης), Λώλης (55' Λεό), Παμλίδης, Κρίζμαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου