Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Άμυνα "γρανίτης" και νίκη έστω και με μισό μηδέν για τον Π.Α.Σ.!!!





Μπορεί να μην έπιασε την απόδοση που είχε σε άλλα ματς ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, αλλά έδειξε πως στα μετόπισθεν λειτουργεί άψογα, έχοντας 8 σερί νίκες και 12 ματς αήττητος.

Όπως είπαμε η άμυνα θυμίζει «γρανίτη», αφού έχει 10 ματς να δεχτεί γκολ,  ενώ δεν απειλήθηκε και ιδιαιτέρα από τους Πατρινούς. Ας μην ξεχνάμε ότι υπήρχε και μεσοβδόμαδα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Έστω και μισό μηδέν, λοιπόν, είναι καλό να έρχεται η νίκη.

Λίγες φάσεις στο πρώτο 45λεπτο, αλλά εκεί μπήκε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στο 23ο λεπτό η πρώτη φάση του ματς, με διαγώνιο πλασέ του Κριζμάν, αλλά απέκρουσε ο Καπούταγλης. Στο 42΄ ήρθε και το γκολ σε φάση αντεπίθεσης, με ωραία ατομική ενέργεια του Λέο, που με άψογο τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό, με λίγες φάσεις. Στο 57΄ σουτ του Καρτάλη, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 61΄ ο Χουτεσιώτης βγήκε από την περιοχή και με τα πόδια απομάκρυνε βαθιά μπαλιά του Μυτίδη, προλαβαίνοντας τον Κυνηγόπουλο. Στο 86΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Λέο, απέκρουσε ο Καπούταγλης. Δυο λεπτά μετά ασίστ του Αποστολόπουλου στον Λέο, αλλά ο Καπούταγλης πάλι δήλωσε «παρών».


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Οικονόμοπουλος, Σιόντης, Λιάσος (73' Παμλίδης), Νικολιάς (56' Καρτάλης), Νάουμετς, Λεό, Κρίζμαν (83' Αποστολόπουλος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Απόστολος Μακρίδης): Καπούταγλης, Πολίμος (58' Πατάπης), Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Μαυρίας (46' Μυτίδης), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης, Παπατόλιος (58' Μουστακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μωραϊτης, Τσελεπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου