Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

"Διπλό" με τεσσάρα η Ζωοδόχος πριν το ντέρμπι!!!





Πέρασε και από το γήπεδο Λιμνοπούλας, με αντίπαλο το Κάστρο, η Ζωοδόχος και σκορ 0-4!

Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν έτσι στην κορυφή του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, παρέα με το Ροδοτόπι, με το οποίο κοντράρονται την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι του Ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό ο Καρβούνης σημάδεψε στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Σιώτας αστόχησε. Στη συνέχεια σουτ του Τσολάκου για τη Ζωοδόχο και του Στρακόσα για το Κάστρο δεν είχαν τύχη. Στο 31΄ο Θεοδωρόπουλος πλασάρει, αλλά ο Λάτσης αποκρούει. Πέντε λεπτά μετά σέντρα του Θεοδωρόπουλου, κεφαλιά του Νούση από κοντά, αλλά αστοχεί. Στο 38΄ ο Μπασιούκας σουτάρει, ο Καραγιάννης αποκρούει και στην επαναφορά ο Ζιάρας κάνει το 0-1. Στο 44΄ πλασέ του Τσίου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2.

Στην αρχή της επανάληψης ο Σιώτας για τη Ζωοδόχο και ο Νούση για το Κάστρο έχασαν καλές ευκαιρίες. Στο 70΄ ο Τσίος σεντράρει και ο Τραγουδάρας Δ. που προσπαθεί να διώξει βάζει κατά λάθος αυτογκόλ για το 0-3. Στο 82΄ σέντρα του Ανδρέου, αλλά ο Μπασιούκας αστοχεί από κοντά. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Μπασιούκας με σουτ στο 90ο λεπτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου