Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Εύκολη νίκη για τον Αγροτικό Αστέρα, 0-4 το Πέραμα!!!





Με το δεξί ξεκίνησε το 2020 ο Αγροτικός Αστέρα Άνω Καλαμά, που πέρασε με 0-4 από το Πέραμα, περιμένοντας την εξέλιξη του αυριανού ντέρμπι στην Κατσικά!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Αλεξίου σούταρε, ο Ελευθεριάδης απέκρουσε και στο «ριμπάουντ» ο Ηλίας Μ. έκανε το 0-1. Στο 21΄ και στο 24΄ο Ηλίας Μ. θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα σε ευκαιρίες που είχε. Στο 27΄ λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και ο Ρούμπης πλασάρει για το 0-2. Στο 30΄πολύ καλή ευκαιρία για το Πέραμα με τον Δούβλη, που δεν ήταν όμως εύστοχος. Τέσσερα λεπτά μετά ο Φαρμάκης με σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε το δοκάρι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν και πάλι την υπεροχή. Στο 71΄ ο Φερούλης με διαγώνιο σουτ γράφει το 0-3. Στο 87΄ φάουλ του Φερούλη, η μπάλα χτυπάει στο τοίχος, φτάνει στον Δρόσο που πλασάρει για το τελικό 0-4.


Πέραμα: Ελευθεριάδης (30΄ Κόρρος), Σταματυόπουλος, Μπαρούτας, Μηλίτσης, Αλμπάνης, Διαμάντης, Λάππας (66΄ Χαριζάι), Δούβλης, Ντοντόβετσι (25΄ Ντόβας Γ.), Παπαρούνας, Μανιώτης (37΄ Δημόπουλος)

Αγροτικός Αστέρας: Αρχοντάκης, Ηλίας Α., Ηλίας Μ. (75΄ Τασιούλας), Ζότα (54΄ Τάσσος), Δρόσος, Φαρμάκης, Ρούμπης (72΄ Κτενάς), Τσουμάνης (60΄ Φερούλης), Αλεξίου, Ηλίας Μ. , Κουλουρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου