Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

"Διπλό" από ημίχρονο η Καστρίτσα, 0-2 την Κράψη!!!





Πέρασε από τη Λιμνοπούλα ο Αγροτικός Καστρίτσας, που επικράτησε της Κράψης με σκορ 0-2!

Έτσι οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να ακολουθούν τη Κατσικά στο -4, ενώ η Κράψη δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 10΄με κεφαλιά – ψαράκι του Θανάση, έπειτα από σέντρα του Διαμαντόπουλου από αριστερά, αλλά απέκρουσε ενστικτωδώς ο Σταυρόπουλος. Δέκα λεπτά μετά σουτ του Αναστασιάδη, λίγο έξω η μπάλα. Στο 28΄ ήρθε το 0-1, όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή της Κράψης και ο Θανάσης με ωραίο σουτ στη κίνηση σκόραρε. Δυο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν  ο Σταμούλης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Γρηγοριάδη. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου όμως η Καστριτσα βρήκε για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Διαμαντόπουλο, που με ωραίο σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Σταυρόπουλο για το 0-2.

Στο 68΄ ήρθε η ώρα το Θανάση να σημαδέψει το δοκάρι με ωραίο σουτ. Στο 85΄ κόρνερ του Σταμούλη, κεφαλιά του Τσομπάι, άουτ η μπάλα. Στις καθυστερήσεις του ματς δοκάρι είχε και ο Βύζας από πλευράς Κράψης, με σουτ εντός περιοχής.  


Κράψη: Σταυρόπουλος, Μάρκος, Καρατιζάς, Φαρμάκης, Καράσας, Κολιός (77΄ Τσομπάι), Ζήσης, Βύζας, Κατσούδας (77΄ Σήτος), Σταμούλης, Αλεξίου (46΄ Ζαμπέτας (57΄ λτρ. Σταματίου)

 Καστρίτσα: Γρηγοριάδης, Δοβανάς, Διαμαντόπουλος, Μπίζιος, Τζίμας, Κύρκος, Αναστασιάδης (80΄ Γκούβας), Γιάκος, Θανάσης (90΄ Τσεκούρας), Μπιστιόλης (67΄ Ορφανός), Σιουκουλάνι (59΄ Ναυρόζογλου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου