Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Θύελλα η Κατσικά μέσα στο Πέραμα, έριξε πεντάρα!!!




Σαν σίφουνας πέρασε από το γήπεδο Περάματος η Θύελλα Κατσικάς και επικράτησε τη τοπικής Προοδευτικής με σκορ 1-5, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της Α΄ Ερασιτεχνικής!


Στο 12΄ σουτ του Κωνσταντινίδη εκτός περιοχής, η μπάλα φεύγει από τον Κόρρο και καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Στο 25΄ ο Γιωτάκης δεν ήταν τόσο τυχερός και με σουτ σημάδεψε το δοκάρι. Στο 39΄, όμως, ο Νάκος δεν αστόχησε από κοντά, μετά από ωραία ασίστ του Γιωτάκη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄ οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα δοκάρι του Μανιώτη, ενώ στο 54΄ ο Παπαρούνας με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ντόβα μείωσε σε 1-2. Στο 57΄ ο Νάκος δεν συγχώρησε λάθος της αντίπαλης άμυνας, έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε για το 1-3.Δδύο λεπτά αργότερα ο Ασωνίτης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Νάκος με κεφαλιά σημείωσε χατ-τρικ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Στο 85΄ ο Νάνος έπιασε ένα ωραίο ψαλιδάκι, απέκρουσε ο Κόρρος, αλλά στην επαναφορά ο Μούτσιος δεν αστόχησε και με σουτ έγραψε το τελικό 1-5.


Πέραμα: Κόρρος, Ντόβας Γ. (67΄ Ντοντοβέτσι), Μπαρούτας, Μηλίτσης, Αλμπάνης (60΄ Ντόβας Ν.), Διάμντης (63΄ Ζαλαβράς), Σταματόπουλος, Παλάσκας (46΄ Σίμος), Λάππας, Παπαρούνας, Μανιώτης

Κατσικά: Διαμάντης, Νάνος, Ασωνίτης, Καλογερόπουλος, Βαρτζιώτης (78΄ Πότσης), Τάτσης, Γούλας (71΄ Ριστάνης), Κωνσταντινίδης (67΄ Γιαννάκης), Γιωτάκης (76΄ Μαρούλης), Νάκος, Μούτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου