Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Τέταρτη σερί νίκη το Ελληνικό, 0-2 το Συρράκο!!!





Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για το Ελληνικό, που επικράτησε του Συρράκου στο Ενωασιακό γήπεδο, με σκορ 0-2!

Μάλλον «ματιάσαμε» τους γηπεδούχους, που είχαν 9 σερί παιχνίδια αήττητοι και πλέον έχουν 3 σερί ήττες, παραμένοντας στους 27 βαθμούς. Αντιθέτως το Ελληνικό έχει σταθεροποιηθεί στην 6η θέση με 33 πόντους.

Το 1ο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες, αν και οι γηπεδούχοι πίεζαν πιο πολύ, έχοντας καλές στιγμές με τον Ντόντη κι ένα σουτ του Αλεξίου εκτός περιοχής, που πέρασε λίγο άουτ. Το γκολ, όμως, ήρθε για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μητρογιάννης Λ. έκανε λάθος στην άμυνα, ο Κουτσογιάννης έκλεψε τη μπάλα και με πολύ ωραίο σουτ έγραψε το 0-1.

Στις αρχές της επανάληψης έρχεται και το 0-2 για τους φιλοξενούμενους από την άσπρη βούλα. Ο Αντωνίου ανατρέπει εντός περιοχής τον Μάντζιο Κ. και ο Τσιάβος είναι εύστοχος στην εκτέλεση του πέναλτι. Ακολουθούν φάσεις, όπου ο Γκατζιάνης από κοντά βλέπει αμυντικό του Συρράκου να του λέει «όχι» πάνω στη γραμμή. Μετά ωραίος συνδυασμός, ο Κουτσοιγάννης πασάρει στον Σάμαρη, αυτός πάλι στον πρώτο, σουτ του Κουτσογιάννη, σε κόρνερ βγάζει ο τερματοφύλακας του Συρράκου. Ακόμα μια ευκαιρία με τον Κουτσογιάννη για το Ελληνικό, επιχειρεί σουτ εκτός περιοχής, με δυσκολία βγάζει σε κόρνερ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι, όταν ο Κουτσογιάννης βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον Σάμαρη, αυτός πλασάρει σε φάση τετ-α-τετ, στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα και στην επαναφορά στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Συρράκου. Στο φινάλε τους ματς καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, σέντρα του Αλεξίου από αριστερά, κεφαλιά του Βαγγέλη μέσα από την περιοχή, λίγο πάνω από αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Μποζιάρη η μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου