Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Γκολ και δοκάρια από την Πίνδο, 2-0 το Μέτσοβο!!!





Σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά ματς η Πίνδος Κόνιτσας φιλοξένησε την ομάδα του Μετσόβου και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αφού εκτός των δυο γκολ, είχαν και τρία δοκάρια. Το Μέτσοβο δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία, ενώ θα υπήρχε και κούραση λόγω του μεσοβδόμαδου αγώνα Κυπέλλου.

Στο 20΄η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με ένα σουτ του Κυρτζόγλου Α., μετά από κόρνερ του Δημόπουλου, να φεύγει πάνω από την εστία. Εφτά λεπτά ωραίο σουτ του Κυρτζόγλου Α. από το ύψος της περιοχής, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 40΄ καλό σουτ του Μουρεχίδη πέρασε λίγο έξω. Στο 45΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουρεχίδη, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα και στη συνέχεια ο Λάμπρου από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Πίνδους μπήκαν και πάλι φουριόζου και στο ξεκίνημα ένα σουτ του Λάμπρου, βρήκε και αυτό στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια ο Μουρεχίδης πιάνει ωραίο ψαλιδάκι, αλλά αποκρούει ο Σαράντζιου. Στο 55΄ και ο Καλές επιχειρεί δυνατό σουτ, λίγο έξω η μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό σουτ του Κυρτζόγλου Α. από το ύψος της περιοχής, στην αριστερή γωνία του Σαράντζιου η μπάλα για το 1-0. Στο 75΄ οι Μετσοβίτες μένουν με 10 παίκτες, αφού ο Τσουλιάης Ι. αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για κράτημα αντιπάλου και μετά απευθείας κόκκινη για εξύβριση. Στις καθυστρήσεις του ματς ο Μπουκουβάλας γίνεται παίρνει τη μπάλα από πάσα που βγήκε από αριστερά και με πλασέ διαμορφώνει το τελικό 2-0.


Πίνδος Κόνιτσας : Γεωλδάσης, Βλάχος (83΄Τσιαλαμάνης), Καλές, Μήτσος, Σπανός Χ., Χαλούλος (85΄Σπανός Α.), Λάμπρου (90΄Κίτσος Φ.), Κυρτζόγλου Α., Γαλανός (83΄ Μπουκουβάλας), Δημόπουλος, Μουρεχίδης.

ΠΑΣ Μετσόβου : Σαράντζιου, Γεωργίου, Τσιόστας Χ., Τσουλιάης Ι., Μαγκλάρας, Γοδέβενος, Γιοβανόπουλος (73΄Σταχούλης Σ.), Τσιόστας Κ., Τσουλιάης Κ., Τσουλιάης Θ., Τρίτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου