Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Έσπασε το αήττητο του Συρράκου με 0-3 το Ασβεστοχώρι!!!





Έσπασε το αήττητο 9 αγωνιστικών για τον Σταυραετό Συρράκου, που ηττήθηκε στο Ενωσιακό από το Ασβεστοχώρι με σκορ 0-3!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη σε ένα ματς που πλην των γκολ δεν είχε πολλές ευκαιρίες και διατηρήθηκαν σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βοτανικού. Το Συρράκο αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλης ομάδα και ηττήθηκε μετά από πολύ καιρό.

Στο 7ο λεπτό ο Μπέτσης κλέβει τη μπάλα από αμυντικούς του Συρράκου, πασάρει αριστερά στον Οικονόμου Ι., σουτ του δεύτερου από πλάγια, κάθετο δοκάρι και έξω η μπάλα. Στο 35΄ έρχεται το γκολ και είναι η δεύτερη και τελευταία φάση του ματς στο 1ο ημίχρονο. Διώχνε η άμυνα των γηπεδούχων, σουτ του Κολιάκη από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα χτυπάει στο πόδι του Μητρογιάννη Λ., αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.


Στο 51΄ βαθιά μπαλιά με στόχο τον Οικονόμου Ι., τετ-α-τετ με τον Ιασωνίδη, αλλά το πλασέ του είναι αδύναμο και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Συρράκου. Πέντε λεπτά μετά, βαθιά μπαλιά του Μαλάμου Α., ο Ντάφλος Π. κατεβάζει, πλασάρει, οριζόντιο δοκάρι και στο δίχτυα η μπάλα για το 0-2.

Στο 90΄ ο Μαλάμος Δ. πασάρει από αριστερά στον Μαλάμο Α. δεξιά, σέντρα του δεύτερου, πλασέ του Οικονόμου Ι. στο δεύτερο δοκάρι για το τελικό 0-3.


ΣΥΡΡΑΚΟ : Ιασωνίδης, Μπούτικος, Μητρογιάννης Δ., Τσάλλος (Μητρογιάνης Λ. 12΄λ.τρ.), Αντωνίου, Βαγγελής, Καλέσιος, Αλεξίου (Χωραβάτης 59΄), Χασάνης (Αυδίκος 46΄(Ταμπουράκης 67΄λ.τρ.), Ντόντης, Πεζόδρομος

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Κάτσιος, Γκούντας, Μαλάμος Α., Οικονόμου Α., Κουτρούμπας, Ντάφλος Β., Μπέτσης (Σιάμος 79΄), Γεωργίου, Κολιάκης, Οικονόμου Ι., Ντάφλος Π. (Μαλάμος Δ. 70΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου