Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Άλλος Π.Α.Σ. στη επανάληψη, σκόρπισε τον Απόλλων Πόντου!!!





Χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να αφυπνιστεί ο Π.Α.Σ. Γιάννινα και να φύγει με το «διπλό» από τη Τριγλία Χαλκιδικής και το εμφατικό 1-6 επί του Απόλλωνα Πόντου!

Έτσι ο Π.Α.Σ. συνεχίζει στο +4 από τον δεύτερο Απόλλων Σμύρνης, τον οποίο υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική.

Στο 15΄πρώτη καλή στιγμή για τον Π.Α.Σ., γύρισμα του Κρίζμαν στο πρώτο δοκάρι, δεν μπόρεσε να πλασάρει ο Λέο, σέντρα του Οικονομόπουλου, ο Μπουκουβάλας δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. Στο 27΄ όμως οι γηπεδούχοι ανοίγουν σκορ με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσιάτα. Στο 44΄ κόρνερ από τον Νικολιά, κεφαλιά του Γώγου, πάνω στη γραμμή σώζουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων, στη συνέχει σουτ από τον Γώγο, πάνω σε αμυντικούς η μπάλα.

Στην επανάληψη μπήκε ένας άλλος Π.Α.Σ. μέσα στο γήπεδο και μέσα σε δυο λεπτά έφερε το ματς «τούμπα». Στο 53΄ ασίστ του Παλμίδη στον Λέο, που πλάσαρε για το 1-1, ενώ στο επόμενο λεπτό γύρισμα του Κρίζμαν στον Λέο, πλασέ και η μπάλα και πάλι στα δίχτυα για το 1-2. Στο 59΄ ο Κριζμάν κλέβει τη μπάλα εκτός περιοχής και με διαγώνιο σουτ κάνει το 1-3. Στο 65΄ το πρώτο γκολ του Ελευθεριάδη με τον ταύρο στο στήθος, όταν πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Μαλέσιου σε σουτ του Κριζμάν. Στο 79΄ σέντρα του Ελευθεριάδη, κεφαλιά του Κριζμάν και 1-5. Τελικό 1-6 στο 89΄με τον Κριζμάν να εκμεταλλέυται λάθος του Μαλέσιου. Στις καθυστερήσεις ένα καλό σουτ του Ελευθεριάδη πέρασε λίγο άουτ.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μαλέσιος, Δαλιανόπουλος, Φράγκος, Τουρσίδης, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Χριστοδούλου, Τσιάτας, Χατζηκωνσταντίνου, Χατζηαθανασίου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (46' Οικονομόπουλος), Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Γώγος, Σιόντης, Κάστρο, Νικολιάς, Ξύδας (24′ λ.τ Παμλίδης), Λέο (71' Νάουμετς), Κρίζμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου