Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Με το ζόρι ήττα για την Ανατολή στο Μεσολόγγι!!!





Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Ανατολής στο Μεσολόγγι με σκορ 2-1, αν και όσα έρχονται ως πληροφορίες από την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας μόνο σε ποδόσφαιρο δεν παραπέμπουν, με ένα κλίμα άκρως «πολεμικό»!

Το ματς είχε 3 διακοπές, στο 9ο, στο 53ο και στο 90ο λεπτό. Τελικά δεν κρατήθηκαν καθόλου καθυστερήσεις με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη.


Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε πολύ νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Πιστιόλης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή  από τον Κλιτσινάρη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Γεωργούσης και έκανε το 1-0. Στο 19΄ σουτ του Σκανδάλη, κοντράρει σε αμυντικούς, λίγο κόρνερ η μπάλα. Στο 40΄ ένα πλασέ του Πιστιόλη στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου δυνατό σουτ του Εμβραιζόγλου, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 53΄ έχουμε δευτερη κίτρινη στον Σωτηρόπουλο της Α.Ε.Μ., με δέκα οι γηπεδούχοι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες. Στο 61΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργούση, λίγο έξω η μπάλα. Ένα λεπτό μετά γύρισμα του Γεωργούση από αριστερά στην περιοχή και παράλληλα με την γραμμή του τέρματος, προβολή Πιστιόλη με τον παίκτη της ΑΕΜ να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με τη μπάλα. Στο 83΄ σέντρα του Τσουμάνη από αριστερά, προβολήτου Δήμου και η ισοφάριση σε 1-1. Τρία λεπτά μετά ο Νούγιας σε φάση τετ-α-τετ νικιέται από γκολκίπερ Μανιάτη. Στο 87΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Μπελεβώνη από δεξιά, με δυσκολία διώχνει σε κόρνερ ο Γκάρας. Στις καθυστερήσεις τους ματς ατομική ενέργεια και σέντρα του Γεωργούση (υπάρχει υπόνοια για επιθετικό φάουλ στον Νάσιο) από αριστερά μέσα στην μικρή περιοχή, η μπάλα βρίσκει τον Γρηγοριάδη και μπαίνει αυτογκόλ για να γίνει το 2-1.


ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ταράσης) Μανιάτης, Χριστογιάννης, Κολοβάκης, Μπακαδήμας, Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιτσιόλης (78΄Τσιαντής), Λίτσος, Γεωργούσης (99΄Παναγιωτόπουλος Π.), Πατίλας, Μπελεβώνης.

ΑΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: (Ανέστης Ζώης) Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος (78΄Δήμος), Νάσιος, Κλιτσινάρης, Πολυχρόνης, Σκανδάλης, Εμβραίζογλου, Νούγιας, Τσουμάνης, Φωλίνας (46΄λ.τ Γρηγοριάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου