Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Στην Αγία Μαρίνα το γειτονικό ματς, 2-1 το Πέραμα!!!





Επέστρεψε στις νίκες η Αγία Μαρίνα, μετά από 3 αγωνιστικές, επικρατώντας της γειτονικής Προοδευτικής Περάματος με σκορ 2-1!

Στο φόντο των ανακοινώσεων με την υπόθεση Παπαρούνα η αναμέτρηση, αλλά και λυτρωτή για τους γηπεδούχους τον Γιαννέτα, που επίσης απασχόλησε τις τελευταίες μέρες.

Μόλις στο 7ο λεπτό ασίστ του Αβντιλάι, πλασέ του Γιαννέτα για το 1-0. Στο 10΄ κεφαλιά του Ιορδανίδη, μετά από σέντρα, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 18΄ ήρθε η στιγμή της ισοφάρισης του Περάτος όταν μετά από σέντρα, ο Κοτίκας έδιωξε δίνοντας ουσιαστικά πάσα στον Παπαρούνα ο οποίος ψύχραιμά με πλασέ έκανε το 1-1, μη πανηγυρίζοντας την επίτευξη του τέρματος κόντρα στην παλιά του ομάδα. Στο 23΄ ο ι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία με τον Λαγκαβάνη και οι φιλοξενούμενοι δυο λεπτά μετά με τον Μανιώτη.

Η Αγία Μαρίνα μπήκα δυνατά στο 2ο ημίχρονο και στο 49΄είχε δοκάρι με τον Παππά. Στο 61΄ διπλή ευκαιρία για τον Γιαννέτα, που δεν μπορεί να σκοράρει. Στο 75΄ οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για πέναλτι σε ανατροπή του Μανιώτη. Στο 80΄ δίνεται πέναλτι, αλλά υπέρ της Αγίας Μαρίνας, σε ανατροπή του Τσίκα Χ. από τον Διαμάντη. Ο Τσίκας ανέλαβε και την εκτέλεση κάνοντας το 2-1. Στο φινάλε τους ματς ο Γιαννέτας έχασε κι άλλη ευκαιρία για να πετύχει και τρίτο τέρμα η ομάδα του.


Αγία Μαρίνα: Κοτίκας, Αβντιλάι, Γεωλδάσης Α., Παππάς, Λικάι, Γεωλδάσης Π., Γιαννέτας, Πασχάλης, Ιορδανίδης (90΄ Μαμακής), Λαγκάβανης (70΄ Ζουμπούλης), Τσίκας (90+ Τσικάς Θ.)

Πέραμα: Ελευθεριάδης, Λάππας (65΄ Ρίζος), Μπαρούτας, Μηλίτσης, Ντόβας, Διαμάντης, Σταματόπουλος, Στάθης (73΄ Σίμος), Ντοντοβέτσι (58΄ Παλάσκας), Παπαρούνας, Μανιώτης (90΄ Αλμπάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου