Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Σημαντικό "διπλό" η Α.Ε.Μ., προβληματίζει η Κοσμηρά!!!





Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Α.Ε. Μικρασιατών με 0-1 στην έδρα της Κοσμηράς, που την πάει στους 13 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» παραμένουν στους 18!

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν καλή εικόνα και χαρακτηριστικό είναι πως απείλησαν μόνο μια φορά την αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως, εκτός από το γκολ, είχαν καλές ευκαιρίες και για άλλο τέρμα.


Στο 4ο λεπτό κόρνερ του Παπαδόπουλο, προβολή του Μπαλαντάνη στο δεύτερο δοκάρι, λίγο έξω η μπάλα. Δέκα λεπτά η μοναδική φάση της Κοσμηράς στο ματς, κόρνερ του Γκούμα, κεφαλιά του Βραζιτούλη, λίγο άουτ η μπάλα.

Φτάνουμε στο 24΄ όπου ο Ντασιάκης με ωραία ενέργεια και παράλληλη μπαλιά από αριστερά, στέλνει τη μπάλα προς τον Κολοβό, αυτός πλασάρει στην κίνηση και κάνει το 0-1. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, καθώς έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Κοσμηράς για αρκετό χρονικό διάστημα.

Στο 36΄ άλλη μια καλή ευκαιρία για του Μικρασιάτες, σουτ του Σιόντη από το ύψος της περιοχής, αποκρούει ο Κάτσενος, στην επαναφορά ο Κολοβός από πλάγια δεξιά στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 45΄ μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκούμα, λίγο έξω η μπάλα.


Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48΄, ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αναγνωστόπουλος έκανε το σουτ, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στη συνέχει και με την είσοδο του Μάη στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποια στημένα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 80΄ κι άλλη ευκαιρία για τον Κολοβό, ασίστ του Ντασιάκη, σουτ του πρώτου και με διπλή επέμβαση μπλοκάρει ο Κάτσενος. Στο 86΄ ο Κολοβός κλέβει τη μπάλα στο κέντρο, κάνει ωραία ενέργεια και σουτάρει, αποκρούει ο Κάτσενος.


Κοσμήρα: Κάτσενος, Ζέκιος (87΄ Τζάγκας), Γκούμας (74΄ Μάης), Νάξιας, Βραζιτούλης, Νούσης, Γεωργίου, Τσούρης, Ζάραγκας (77΄ Μπαλανίκας), Νιτσιθάκος, Ζώτος (66΄ Περώνης)

Α.Ε.Μ.: Ζότα, Μάντζιος, Πιλικίδης (69΄ Μητρογιαννης), Ναυρόζογλου, Ανανιάδης, Ανασγνωστόπουλος, Σιόντης, Μπαλαντάνης, Κολοβός, Παπαδόπουλος, Ντασιάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου