Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Σπουδαία νίκη η Πίνδος, 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα!!!





Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Πίνδος Κόνιτσας, στην έδρα της, επί του Αγροτικού Αστέρα Αν Καλαμά με σκορ 1-0!

Οι «ακρίτες» αν και αδιάφοροι βαθμολογικά έδειξαν πως δεν χαρίζονται σε κανέναν και πήραν το «τρίποντο» φτάνοντας έτσι τους 34 βαθμούς. Αντιθέτως η ομάδα του Παρακάλαμου είχε ένα ακόμη εκτός έδρας στραβοπάτημα και είναι στο -6 από την κορυφή της Α΄ Ερασιτεχνικής.

Στην αρχή με κάποια σουτ των Τσουμάνη και Καλέ προσπάθησαν οι δυο ομάδες να απειλήσουν, αλλά χωρίς επιτυχία. Στη επανάληψη μια κεφαλιά του Φερούλη πέρασε λίγο άουτ. Στο 65΄ ο Αλεξίου δεν μπορεί να τελειώσει σωστά τη φάση μπαίνοντας στην περιοχή. Στο 78΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Αγροτικό Αστέρα, ο Τσουμάνης εκτελεί φάουλ, ο Γεωλδάσης κάνει ασταθής επέμβαση, αλλά πάνω στη γραμμή διώχνουν οι αμυντικοί της Πίνδου, προ των Δρόσου και Γκόνη. Στο 84΄ μετά από εκτέλεση πλαγίου, «τσαφ» του Τσουμάνη που δεν μπορεί να απομακρύνει, ο Μποκουβάλας παίρνει τη μπάλα και με πλασέ εντός περιοχής γράφει το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Πίνδος Κόνιτσας(Σιώτας): Γεωλδάσης, Βλάχος Χ(76’ Μπουκουβάλας), Καλές, Μήτσος, Σπανός Χ, Χαλούλος (69’ Σπανός Αλ), Λάμπρου (88’ Κίτσιος), Κυρτζόγλου, Γαλανός (76’ Ρούστα), Δημόπουλος, Μουρεχίδης.

Αγρ. Αστέρας Άνω Καλαμά(Τάτσης): Αρχοντάκης, Ζότα, Κλείτσας, Φαρμάκης (65’ Γκόνης), Δρόσος, Τσουμάνης, Αλεξίου, Ρούμπης, Φερούλης, Ηλίας Μ, Κουλούρης(81’ Τασιούλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου