Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

"Παγωμάρα" και πάλι στο φινάλε στους Ζωσιμάδες, 1-1 με Χανιά!!!





«Παγωμάρα» στο Ζωσιμάδες, για ακόμη μια φορά στο φινάλε του ματς, όπως και με Λεβαδειακό, στο τελικό 1-1 με τα Χανιά!

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού κατάφεραν οι Κρητικοί να πάρουν το βαθμό τη ισοπαλίας, στην πιο ουσιαστική μέχρι τότε φάση τους στο ματς. Ο Π.Α.Σ. ήταν αρκετά καλός, ειδικά στο 1ο ημίχρονο που προηγήθηκε και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Στην επανάληψη αν και δεν υπήρχαν γενικά οι κλασσικές ευκαιρίες και για τις δυο πλευρές, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και οι φιλοξενούμενοι, όπως είπαμε το γκολ της ισοφάρισης.

Μόλις στο 2ο λεπτό υπήρχε φάση που ξεσήκωσε τους φιλοξενούμενους για χέρι του Παντελάκη, κάτι που δεν ισχύει, καθώς η μπάλα βρήκε στον ώμο. Στο 16΄ στην πρώτη κλασσική φάση του Π.Α.Σ. Γίνεται το 1-0, όταν ο Κρίζμαν μπήκε στην περιοχή με ατομική προσπάθεια, πλάσαρε η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και ο Λεό με διαγώνιο πλασέ δεν αστόχησε. Στο 28΄ μακρινό σουτ του Κριζμάν, απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης. Στο 33΄ πλασέ του Λέο και στο 34΄ φάουλ του Γιάκου πέρασαν άουτ. Στο 40΄ σουτ του Παντελάκη μέσα από την περιοχή, πάνω από την εστί η μπάλα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου Ο Κρίζμαν έκλεψε την μπάλα και βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Κουτζαβασίλη. Υπό την πίεση του Γρομητσάρη πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Χανίων.

Στην επανάληψη κάποια σουτ εκατέρωθεν δεν ανησυχούσαν, μέχρι το 69΄ όπου σε σουτ του Λώλη η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης κεφαλιά- ψαράκι η μπάλα μόλις άουτ. Ο ίδιο σκηνικό και στη συνέχεια με κεφαλιές και σουτ από τις δυο πλευρές χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις του ματς, όμως, ο Βρετός μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Καρτάλης (59' Ξύδας), Σιόντης, Λώλης, Κρίζμαν (89' Λιάσος), Παμλίδης, Λεό (53' Κάστρο)

ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Σωτηράκος, Γιάκος (78' Βασιλείου), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Κάσσος (71' Βρετός), Κουσκουνάς, Τζιώρας (46' Τριανταφυλλάκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου