Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Με το "διπλό" έφυγε από το Αγία Σοφία η Πίνδος Κόνιτσας!!!





 Δεν χαρίστηκε η Πίνδος Κόνιτσας στην Α.ΕΜ., που καίγονταν για τους βαθμούς, φεύγοντας με το «διπλό» από το Αγία Σοφία και σκορ 1-2!

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν και γκολ, όταν στο 23΄μετά από σέντρα, η μπάλα κόντραρε, στρώθηκε στον Λάμπρου και από το ύψος του πέναλτι δεν αστόχησε για το 0-1. Στο 27΄ πολύ καλή ευκαιρία το Μουρεχίδη να διπλασιάσει τα τέρματα για τους «ακρίτες», αλλά έσωσαν οι αμυντικοί της Α.Ε.Μ.. Δυο λεπτά ο Λάμπρου κλέβει τη μπάλα, κάνει την κούρσα και πλασάρει, αλλά αποκρούει ο Ζότα. Στο 37΄ ο Μουρεχίδης με ατομική ενέργεια και σουτ από αριστερά έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν ευκαιρία στο 69΄ με τον Μπαλαντάνη, ενώ στο 73΄ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι. Στο 74΄ σουτ του Κυρτζόγλου, μετά από σέντρα του Λάμπρου, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Η Α.Ε.Μ. στο φινάλε πίεσε αρκετά, αλλά κατάφερε μόνο να μειώσει, όταν στο 85΄ο Παπαδόπουλος έβγαλε ωραία ασίστ στον Κολοβό κι αυτός σε φάση τετ-α-τετ έκανε το 1-2.


Α.Ε.Μ.: Ζότα, Σιόντης, Πιλικίδης (51΄ Μάντζιος), Ναυρόζογλου, Μπαλαντάνης (79΄ Χρυσστόμου), Ανανιάδης, Μαυρίδης (58΄ Μητρογιάννης), Αναγνωστόπουλος, Κολοβός, Παπαδόπουλος, Ντασιάκης

Κόνιτσα: Γεωλδάσης, Βλάχος Χ., Καλές (68΄ Ράγγας), Μήτρσος, Σπανός Χ., Χαλούλος (78΄ Μπουκουβάλας), Λάμπρου (89΄ Κίτσος), Κυρτζόγλου Α., Ρούστα, Δημόπουλος, Μουρεχίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου