Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Μοιρασιά στη Ζωοδόχο..... και μερικά παράπονα!!!





Ισοπαλία στο πιο δυνατό ματς του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, όπου η Ζωοδόχος φιλοξένησε το Νεοχωρόπουλο, με τελικό σκορ 2-2!

Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο 34ο λεπτό, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να ξεφύγουν στην πρώτη θέση από τους διώκτες τους. Για τους «γαλάζιους» ήταν επίσης σημαντικό ματς, ώστε να είναι σε επαφή με τις πρώτες θέσεις που οδηγούν σε άνοδο και play off.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την αποβολή του Μπασιούκα, καθώς η πρώτη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε, ίσως ήταν υπερβολική. Γενικά, όμως, στο πειθαρχικό κομμάτι η διαιτησία θα μπορούσε να πάει και καλύτερα, αφού ενίοτε δεν έβλεπε φάουλ ή κάρτες εκατέρωθεν.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, η πρώτη κακή στιγμή ανήκει στους φιλοξενούμενους, όταν στο 7΄ ο Κιτσάκης έβγαλε την ασίστ από δεξιά, σουτ του Μασούρα μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 11΄ στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη της Ζωοδόχου στα αντίπαλα καρέ, ο Μπασιούκας πήρε τη μπάλα από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μπήκε περιοχή, πλάσαρε και έκανε το 1-0.

Μέχρι το 34΄ δεν δημιουργήθηκε άλλη κλασσική ευκαιρία, αλλά ήρθε δεύτερο γκολ για τη Ζωοδόχο. Ο Σιώτας πάει να βγάλει στην ασίστ, η μπάλα κοντράρει και λίγο σε αμυντικό του Νεοχωρόπουλου, ο Ντόντης περνάει και τον Καρατζένη, πλασάροντας από δεξιά για το 2-0.

Στο 38΄ έρχεται η μείωση του σκορ για τους «γαλάζιους», όταν ο Κιτσάκης σεντράρει από δεξιά, η μπάλα περνάει δίπλα από τον Κίτσιου μέσα στην περιοχή, φτάνει στα αριστερά, διαγώνιο σουτ του Γεωργούλα Χ., στην απέναντι γωνία η μπάλα για το 2-1. Πέντε λεπτά μετά έρχεται η αποβολή για τη Ζωοδόχο, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπασιούκα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.


Στις αρχές της επανάληψης το Νεοχωρόπουλο απειλεί πρώτο με ένα σουτ του Βελογιάννη εκτός περιοχής στο 48΄, αλλά αποκρούει ο Λάτσης. Στο 52΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσίου από μακριά και πλάγια δεξιά, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 69΄ ο Τσολάκος κάνει την κούρσα από δεξιά, μπαίνει στην περιοχή, δεν σπάει στους συμπαίκτες του στο ύψος του πέναλτι και πλασάρει άουτ. Στο 75΄ έρχεται η ισοφάριση όταν μετά από διαδοχικές κεφαλιές, επιθετικών του Νεοχωρόπουλο και αμυντικών της Ζωοδόχου, η μπάλα δεν διώχνεται από την περιοχή, φτάνει στον Κίτσιο, που με γυριστό σουτ δεν συγχωρεί για το 2-2.

Η τελευταία ευκαιρία άνηκε στη Ζωοδόχο, ο Ζιάρας πέρασε ωραία κάθετη πάσα στον Ντόντη, αυτός από δεξιά μέσα στην περιοχή, πλάσαρε άουτ.


ΖΩΟΔΟΧΟΣ : Λάτσης, Ανδρέου (Ζιάρας 77΄), Τσίος, Βλαχός, Καρβούνης, Παργινός, Σταύρου, Ντόντης, Σιώτας (Νικολάου 81΄), Μπασιούκας, Τσολάκος

ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ : Καρατζένης, Γεωργούλας Ι., Γεωργούλας Χ., Κούτρας (Γκίκας 60΄), Ηλίας, Μασούρας, Τέγος (Χάιδος 92΄), Βελογιάννης, Κίτσιος, Κιτσάκης, Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου