Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Ματσάρα στο γήπεδο Κρύας, 3-3 με το Μέτσοβο!!!





Ματσάρα έγινε στο γήπεδο Κρύας με την τοπική ομάδα να αναδεικνύεται ισόπαλη 3-3 με το Μέτσοβο!

Οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 και 3-2, δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν μια σημαντική για την υπόθεση παραμονή νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή ένα διαγώνιο σουτ του Σταχούλη στο 7΄ πέρασε λίγο άουτ. πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στην Κρύα, όταν ο Ιακωβίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπαμπούλια Αρ. από δεξιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 23΄και το 25΄ ο Λαδιάς επιχείρησε σουτ και ο Μαργώμενος απέκρουσε και τις δυο φορές. Στο 35΄ ο Μπαμπούλιας Αλ. με πολύ ωραία προσποίηση και σουτ με το αριστερό, λίγο έξω από την περιοχή, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0. Ο Μπαλαούρας παραλίγο να φανεί μοιραίος, όταν ο Παλαιοπάνος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα του έφυγε από τα χέρια, αλλά ευτυχώς πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι σε κόρνερ.

Με την επανέναρξη μάλιστα ο κ. Χατζηπαναγιώτου κατόπιν υπόδειξης του βοηθού κ. Σιόντη απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον προπονητή του Μετσόβου κ. Γκολφινόπουλο στιγμή που έφερε ένταση. Στο 50΄ ο Μπαμπούλιας Αλ., που ήταν σε κέφια, μπήκε από δεξιά και με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 για την Κρύα. Στο 56΄ ωραία ομαδική ενέργεια από πλευράς Μετσόβου και ο Γοδέβενος πλασάρει για το 2-1. Δεν περνάνε δυο λεπτά και ο Σταχούλης κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τζώρτζη μέσα στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών εκτελεί ο εκτελεί ο ίδιος ο Σταχούλης και ισοφαρίζει σε 2-2. Μια φάση αργότερα το σκηνικό αντιστράφηκε με την Κρύα να είναι αυτή που κερδίζει πέναλτι σε παράβαση του Τσουλιάη πάνω στον Μπαμπούλια Αρ. απόφαση που πρώτα από όλα αμφισβήτησε ο ίδιος ο βοηθός αφού σήκωσε την σημαία του για να υποδείξει ότι η μπάλα είχε περάσει τη τελική γραμμή! Τελικά μετά από συνεννόηση ο κ. Χατζηπαναγιώτου πήρε τη φάση πάνω του και επέμεινε στην αρχική του απόφαση για πέναλτι κάτι που προκάλεσε σάλος διαμαρτυριών από πλευράς Μετσόβου. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαμπούλιας Αλ. και έκανε χατ – τρικ βάζοντας μπροστά την Κρύα με 3-2. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δυο καλές ευκαιρίες με διαγώνιο σουτ του Οικονόμου και φάουλ του Λαδιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 80΄ μοναδική ευκαιρία για το Μέτσοβο, παράλληλη πάσα του Τσιόστα από δεξιά, προβολή του Σταχούλη σε άδεια σχεδόν εστία, άουτ η μπάλα. Στο 84΄ και πάλι ασίστ του Τσιόστα, πλασέ του Σταχούλη, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Τελικά ο Τσιόστας πήρε την υπόθεση πάνω του και ήταν αυτός που στο 89' με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι σε παράλληλη σέντρα του Τρίτου έκανε το 3-3 δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στο Μέτσοβο και στερώντας από την Κρύα μια υπερπολύτιμη νίκη.


* Μέσα σε όλη την ένταση και τις διαμαρτυρίες εκατέρωθεν στο 80ο λεπτό, και ενώ η ομάδα του έχανε ο Παλαιοπάνος από το Μέτσοβο βρισκόμενος μέσα στη περιοχή και μπορώντας να εκτελέσει προς την εστία, έβγαλε την μπάλα άουτ σε ένδειξη fair play για πεσμένο αντίπαλο ποδοσφαιριστή δίνοντας σε όλους μάθημα ποδοσφαιρικού σεβασμού και ευ αγωνίζεσθαι!


Π.Α.Ο ΚΡΥΑΣ: Μπαλαούρας , Λατίφι(80' Τζούμας), Μπαμπούλιας Αρ. , Καραγεώργος, Λαδιάς, Τζώρτζης, Κουκοδήμος, Οικονόμου, Μπαμπούλιας Αλ., Μπάφας, Ιακωβίδης (88' Μάντζαρης)

Π.Α.Σ ΜΕΤΣΟΒΟ: Μαργώμενος, Μπίλλιος, Γεωργίου (56' Σιούτας), Τσουλιάης, Κέντρος, Τσιόστας, Σταχούλης, Γιοβανόπουλος(56' Σταχούλης Σ.), Γοδέβενος, Παλαιοπάνος, Τρίτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου