Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Ανατολή - Ναυπακτιακός Αστέρας ΜΟΝΟ 2-0!!!





Σημαντική νίκη για την Ανατολή επί του Ναυπακτιακού Αστέρα με 2-0, αφού οι δυο ομάδες έχουν κοινό στόχο την παραμονή!

Οι «Πόντιοι» επέστρεψαν στα «τρίποντα» και είχαν ευκαιρίες για παραπάνω από δυο γκολ, αλλά τους σταματούσε ο τερματοφύλακας Σιδέρης και το δοκάρι.

Στο 10ο λεπτό ο Νούγιας βγαίνει σε φάση τετ-α-τετ, αλλά δεν μπορεί να νικήσει τον Σιδέρη. Μετά από τρία λεπτά ο Σκανδάλης επιχειρεί σουτ εκτός περιοχής, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Ένα λεπτό μετά, όμως, ο Νούγιας δεν συγχωρεί από κοντά, έπειτα από σέντρα του Εμβραίζογλου και κάνει το 1-0. Στο 19΄ φάουλ του Εμβραιζόγλου, αποκρούει ο Σιδέρης. Στο 27΄ ένα καλό σουτ του Αδραχτά εκτός περιοχής, περνάει λίγο άουτ η μπάλα. Στο 37΄ σουτ του Φίλιου, αποκρούει ο Σιδέρης. 

Στην αρχή της επανάληψης ο Σίνης σεντράρει, ο Καραγιάννης παίρνει εξ' επαφής την κεφαλιά, η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 55΄ σέντρα του Νούγια, σουτ του Φωλίνα, αποκρούει ο Σιδέρης. Στο 58΄ καλό σουτ του Θεοχάρη, αποκρούει ο Γκάρας. Στο 62' ο Νούγιας έκλεψε τη πάλα, έβγαλε τη σέντρα, όμως ο Εμβραίζογλου προ του Σιδέρη δεν κοντρόλαρε καλά και ο τερματοφύλακας μπλόκαρε τη μπάλα. Μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Ανατολή στο 70΄, ο Φωλίνας μπαίνει από τα αριστερά, πασάρει στον Σκανδάλη, ο οποίος κάνει το σουτ, ο τερματοφύλακας αποκρούει, στην επαναφορά ο Πολυχρόνης παίρνει την κεφαλιά, μπλοκάρει ξανά ο Σιδέρης. Τελικά στο 90΄ ο Φωλίνας με ατομική ενέργεια και πλασέ από δεξιά γράφει το τελικό 2-0.


Ανατολή: Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάστος, Κλιτσινάρης, Πολυχρόνης (71' Γρηγοριάδης), Σκανδάλης, Εμβραίζογλου (76' Δήμος), Νούγιας (89' Κίτσιος), Τσουμάνης, Φωλίνας (91' Κολιούσης)

Ναύπακτος: Σιδέρης, Σίνης (66' Μπιτσάκος), Θωμόπουλος, Γιαννόπουλος, Πεκέζ, Θεοχάρης, Αμπντέλ, Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος (80' Αθανασόπουλος), Αδραχτάς (71' Μαντανάκης), Ανδρεόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου