Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Επεισοδιακή νίκη της Αετορράχης, 2-1 το Ασβεστοχώρι!!!





Επεισοδιακή νίκη για τον Αετό Αετορράχης, που είναι η πρώτη του στο καινούργιο του γήπεδο, με 2-1 επί του Ασβεστοχωρίου!

Το ματς είχε διακοπή στις καθυστερήσεις, όταν ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ από συμβουλή του βοηθού διαιτητή. Εντονότατες οι διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές, εκεί όπου βγήκαν και 3 κόκκινες (!!!) κάρτες, σε Ντάφλο Β., Μαλάμο Δ. και Κουτρούμπα. Το ματς συνεχίστηκε μόνο όταν υπήρξε παρουσία της αστυνομίας και με τους, φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως κρατήθηκαν παραπάνω καθυστερήσεις, ενώ όταν σκόραρε η Αετορράχη, αμέσως σφυρίχτηκε η λήξη.

Γενικώς υπάρχουν έντονα παράπονα από πλευράς Ασβεστοχωρίου για τη διαιτησία του συγκεκριμένου ματς, ενώ αντιθέτως θέλουν να ευχαριστούν την γηπεδούχο ομάδα, του Αετού Αετορράχης, για την άψογη φιλοξενία τους στο καινούργιο τους γήπεδο.
Οι «οράνιε» έτσι πήραν μια σημαντική νίκη στη μάχη της σωτηρίας και έφτασαν τους 21 βαθμούς, ενώ το Ασβεστοχώρι παρέμεινε στους 39.

Το 0-1 έγινε στο 29΄ με μακρινό σουτ του Ντάφλου Β.. Η ισοφάριση ήρθε με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Γερογιάννη Μ. από μακριά, στο 42΄. Στις καθυστερήσεις του ματς και μετά τη διακοπή ο Ζάννος με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι στο 1ο ημίχρονο είχαν ένα καλό φάουλ του Κουτρούμπα, απέκρουσε ο  Κρανάς. Στην επανάληψη δοκάρι ο Γεωργίου, μετά από κόρνερ. Επίσης χάθηκε ευκαιρίες από κοντά με Οικονόμου Ι. και Ντάφλο Β.. Στο 92΄ είναι η φάση που διαμαρτύρεται το Ασβεστοχώρι, όταν πασάρει ο Κολιάκης στον Ντάφλο Π., σουτ, αποκρούει ο Κρανάς, στην επαναφορά πλασέ του Ντάφλου Β., πάνω στη γραμμή σώζουν οι αμυντικοί, στην επαναφορά και πάλι ο Ντάφλος Β. αυτή τη φορά ευστοχεί και εκεί δίνεται το οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι εκτός των γκολ είχαν κάποια καλά σουτ του Γερογιάννη Μ. στο 1ο ημίχρονο και ένα χαμένο τετ-α-τετ του Κοτσώνη στην επανάληψη. Δεύτερη κίτρινη στο 130΄ πήρε και ο Ζάννος των γηπεδούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου