Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η Χρυσοβίτσα, 2-1 τη Μουσιωτίτσα!!!





Επέστρεψε στις νίκες η Χρυσοβίτσα, αφού ανέτρεψε το σκορ στην έδρα με αντίπαλο τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας στο τελικό 2-1!

Οι γηπεδούχοι έτσι έφτασαν τους 21 βαθμούς και βγήκαν πάνω από τη ζώνη των play out, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν προτελευταίοι στους 14.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους στο 23' να ανοίγουν το σκορ με σουτ του Δόση. Η Μουσιωτίτσα μέχρι και την ανάπαυλα απείλησαν με μια καλή κεφαλιά του Ορφανού και ένα σουτ του Λέτσιου που απέκρουσε ο Γκόγκος.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως το σκηνικό άλλαξε με του γηπεδούχους να είναι αυτοί που να φτιάχνουν το παιχνίδι. Στο 52' ο Σιώλος Ι. Με εκτέλεση φάουλ βρήκε το κεφάλι του Αλεξίου ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα. Η Χρυσοβίτσα έφτασε στην ανατροπή στο 80' λεπτό με εκπληκτικό σουτ στο παραθυράκι του Σιούλη. Ευκαιρίες είχαν επίσης οι Αλεξίου (σουτ από το κέντρο) και Σίδερης, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι στο 85ο λεπτό έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Λέτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου