Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Μοιρασιά στην Αμφιθέα, 2-2 με τη Βουνοπλαγιά!!!





 Την ευκαιρία να βρεθεί στην τρίτη θέση έχασε η Αμφιθέα που ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με 2-2 με τον Αλμυρό Βουνοπλαγιας επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των περισσότερων ότι η μάχη για τα πλέι οφ ανόδου θα κρατήσει ενδεχομένως μέχρι και τις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος.

Κι όμως όλα ξεκίνησαν καλά για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Φάη μετά από σέντρα του Καραγιάννη. Στη συνέχεια ο Κολόκας είχε μια κεφαλιά στο δοκάρι για να έρθει λίγο αργότερα όμως ο Τσίτσος με μακρινό σουτ να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Αμφιθέα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ολική ανατροπή πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τον Τσανακτσίδη να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Καραγιάννη και να γράφει το 1-2 για την Βουνοπλαγιά.

Στην επανάληψη η Αμφιθέα άσκησε μεγάλη πίεση στα καρέ της Βουνοπλαγιάς αρχής γενομένης από μια καλή κεφαλιά του Σδούκου που έδιωξε εντυπωσιακά ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Το δρόμο για τα δίχτυα δεν βρήκε στη συνέχεια ούτε η κεφαλιά του Καραγιάννη. Τελικά ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι το έκαναν οι παίκτες της Βουνοπλαγιάς μόνοι τους αφού ο Πούλιος έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-2. Μάλιστα η Αμφιθέα έχασε τεράστια ευκαιρία προς το τέλος να πάρει το πολύτιμο τρίποντο αλλά ο τερματοφύλακας Γκουγιάννος αστόχησε σε πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν επίσης κάποιες καλές στιγμές με τον Καραγιάννη, αλλά ο Γκουγιάννος δήλωσε «παρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου