Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Εδραιώνεται στις πρώτες θέσεις το Νεοχωρόπουλο, 3-1 το Σταυράκι!!!




Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι για το Νεοχωρόπουλο, μετά την ισοπαλία μέσα στη Ζωοδόχο, πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 3-1 επί του Σταυρακίου στο Ενωσιακό!

Οι «γαλάζιοι» έφτασαν έτσι τους 37 βαθμούς, έναν πίσω από το δεύτερο Σταυράκι και έχουν εδραιωθεί για τα καλά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι πάνω στο Σακκά, από τον τερματοφύλακα Καρατζένη όταν το σκορ ήταν ακόμα 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ξεκίνησαν δυναμικά και στο 6ο λεπτό ένα σουτ του Τούση, πέρασε λίγο άουτ. Στο 13΄ ξανά ευκαιρία με τον Τούση που σουτάρει, σε πόδια αμυντικών προ της εστίας η μπάλα. Στο 19΄ ο Οικονόμου μπήκε από τα δεξιά και ο Βήχας τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Κίτσιος που σημάδεψε σωστά για το 1-0. Στη συνέχεια ένα καλό σουτ του Τούση, απέκρουσε ο Καρατζένης κι ένα του Μαργιόλα πέρασε λίγο έξω. Στο 24΄ κεφαλιά πάσα του Κιτσάκη προς τον Κίτσιο, αυτός ντριμπλάρει και σουτάρει για το 2-0. Στο 28΄ ο Μασούρας πιάνει τη κεφαλιά, η μπάλα χτυπάει στον Γκεσούλη και μπαίνει αυτογκόλ για να γίνει το 3-0. Στη συνέχεια πολύ καλή κεφαλιά του Μαργιόλα, από κόρνερ του Γκεσούλη, αλλά εξίσου πολύ καλή και η απόκρουση του Καρατζένη. Στο 37΄ παράλληλη μπαλιά του Κίτσιου από αριστερά, ο Οικονόμου από κοντά χάνει ευκαιρία και για τέταρτο τέρμα. Ένα καλό σουτ του Σοφία που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και ένα ανάποδο ψαλίδι του Τούση ήταν οι τελευταίες καλές στιγμές πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη πίεσαν και στο 56΄ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Λισγάρα. Στη φάση αυτή μάλιστα το Νεοχώροπουλο έμεινε με 10 παίκτες αφού ο κ. Πάνος υπέδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα αφού η μπάλα είχε ξεκάθαρη πορεία προς το τέρμα. Ο Μαργιόλας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και μείωσε σε 3-1. Από το σημείο εκείνο και έπειτα το Σταυράκι είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας με την μοναδική στιγμή καλή μέχρι και τη λήξη να καταγράφεται στο 79' αλλά η προσπάθεια του Τούση από πολύ κοντά να βρίσκει πάνω σε αντίπαλα πόδια.


Α.Ο ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ: Καρατζένης, Γεωργούλιας Ι., Γεωργούλας Χρ.(63' Θεοδώρου), Κούτρας, Λισγάρας, Ηλίας, Τέγος(90' Χάιδος), Μασούρας, Κίτσιος, Κιτσάκης(71' Γεωργίου), Οικονόμου(57' Ζάνης)

Α.Ο ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ: Γκάτζιος, Σακκάς(49' Φώτος), Βήχας,Πατσιά(62' Μιχαήλ),, Μαραγκός, Πράσσος, Γκεσούλης, Σοφίας(57' Απρίλης), Τούσης, Μαργιόλας, Ζάγκας(76' Κολιός)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου