Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Στο ρελαντί οι Χουλιαράδες 3-0 την Ελεούσα!!!





Στο Ενωσιακό γήπεδο οι Χουλιαράδες υποδέχτηκαν σε απογευματινό ματς τη Θύελλα Ελεούσας και πήραν τη νίκη με σκορ 3-0!

Με σβηστές μηχανές και χωρίς πολλές ευκαιρίες γενικά στο ματς, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες. Οι κιτρινόμαυροι αντιθέτως παραμένουν στα χαμηλά της βαθμολογίας στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βελτσίστα στο 17΄, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 20΄ ο Τζάλλας εκτελεί φάουλ, ο Μπανδέλης βρίσκει τη μπάλα και άθελα του τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Στο 26΄ ο Λώλης πήρε μπαλιά στη πλάτη της άμυνας των κιτρινόμαυρων και μέσα από την περιοχή με ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη η Ελεούσα μπήκε με διαθέσεις και στα πρώτα λεπτά μια καλή μπαλιά του Τσίντας από δεξιά, κόπηκε λίγο πριν φτάσει στο Βελτίστα που ήταν μόνος του με το τέρμα. Στο 58΄ βαθιά μπαλιά του Τζάλλα, ο Κακαράντζας παίρνει τη μπάλα και σουτάρει από το ύψος της περιοχής για να κάνει το 3-0. Στο 72΄ η τελευταία φάση του ματς, σέντρα του Τζάλλα από αριστερά, προβολή του Κακαράντζα στο δεύτερο δοκάρι, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.


ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ : Νάκος, Πρέμος (Γκορτζής 82΄), Κρανάς, Κακαράντζας, Μιχάλης, Τζάλλας, Γεράσης (Κούτλας 75΄), Τάτσης Γ., Γρίβας (Τάτσης Α. 70΄), Δάσκαλος, Λώλης (Μιχαηλίδης 80΄)

ΕΛΕΟΥΣΑ : Κεφάλας, Τσίντας, Μαμακής, Οικονόμου, Τζουρμανάς, Τσακανίκας, Πεπόνης Ι., Πασχάλης (Γερούκαλης 68΄), Μπανδέλης (Γιάτσος 65΄), Βελτσίστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου