Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Αφυπνίστηκαν μόλις δέχτηκαν γκολ, Χουλιαράδες - Μέτσοβο : 4-1!!!





Στους Χουλιαράδες πάει το άλλο εισιτήριο για τα ημιτελικά, από τα ματς που διεξήχθησαν σήμερα, αφού επικράτησαν του Μετσόβου με σκορ 4-1 στο Ενωσιακό γήπεδο!

Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1, τελικά αφυπνίστηκαν μετά το γκολ, έπαιξαν με πάθος και πήραν την πρόκριση. Οι «μπλε» προδόθηκαν από κάποιες ασταθείς ενέργειες του τερματοφύλακα τους, Μαργωμένου, ο οποίος παρότι έκανε λάθη σε θεωρητικά εύκολες φάσεις, απέκρουε σε πιο δύσκολες περιπτώσεις.


Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που μπήκαν πιο επιθετικά και με ενθουσιασμό. Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 14΄ο Σταχούλης Α. σεντράρει από αριστερά, ο Κρανάς στην προσπάθεια του να διώξει δεν βρίσκει τη μπάλα όπως πρέπει και τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Όπως είπαμε από εκεί και μετά οι Χουλιαράδες αφυπνίστηκαν και προειδοποίησαν στο 16΄ με ένα σουτ του Γεράση, που απέκρουσε ο Μαργωμένος. Δυο λεπτά μετά, όμως, ο Σιούτας ανατρέπει τον Κακαράντζα εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Τάτσης Γ. και ισοφαρίζει σε 1-1.

Δεν περνάνε δέκα λεπτά και έρχεται και δεύτερο χτύπημα από τους γηπεδούχους, όταν στο 26΄ ο Δάσκαλος εκτελεί κόρνερ από αριστερά, ο τερματοφύλακας του Μετσόβου εν βγαίνει να διώξει, κεφαλιά του Τάτση Γ. από κοντά, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα και στην επαναφορά ο Μιχάλης από κοντά πλασάρει για το 2-1.

Μετά από δυο λεπτά ξανά απειλούν οι γηπεδούχοι, ο Κακαράντζας πασάρει στον Λώλη, σουτ του δεύτερου μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 36΄ έρχεται και το τρίτο γκολ για τους Χουλιαράδες, όταν ο Δάσκαλος εκτελεί και πάλι κόρνερ από αριστερά, αυτή τη φορά απευθείας, στο απέναντι κάθετο δοκάρι η μπάλα και στα δίχτυα, για να πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-1.


Στην επανάληψη ο Μέτσοβο μπήκε με όρεξη να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να μπει ξανά στο ματς, αλλά ένα σουτ του Τσιυλιάη Θ. στο 48΄, πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Θεμελή.

Στο 67΄ έρχεται το 4-1, όπου και εδώ φέρει ευθύνη ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, αφού ο Τσακμάκης σεντράρει από δεξιά, σχεδόν από το σημείο του κόρνερ, ο Μαργωμένος που σηκώνεται να διώξει, βρίσκει τη μπάλα έτσι ώστε τη στέλνει στα δίχτυα της δικής του εστίας.

Στο 75΄ ο Μιχαηλίδης επιχειρεί μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά ατομική ενέργεια και σουτ του Γρίβα από δεξιά, αποκρούει ο Μαργωμένος. Στο 83΄ ο Τάτσης Α κάνει τη μπαλιά από δεξιά, η μπάλα φτάνει στον Μιχαηλίδη που σουτάρει στην αριστερή γωνία του Μαργωμένου, ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική απόκρουση και διώχνει σε κόρνερ.


ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ : Θεμελής, Τσακμάκης (Γριβας 68΄), Κρανάς, Κακαράντζας, Μιχάλης, Τζάλλας, Γεράσης (Κούτλας 84΄), Πρέμος (Μιχαηλίδης 48΄), Λώλης (Τάτσης Α. 80΄), Δάσκαλος, Τάτσης Γ.

ΜΕΤΣΟΒΟ : Μαργωμένος, Μπίλλιος (Γιοβανόπουλος 51΄), Γεωργίου (Μαγκλάρας 71΄), Τσουλιάης Ι., Σιούτας, Γοδέβενος, Σταχούλης Α., Τσιόστας, Τρίτος, Τσουλιάης Θ., Τσουλιάης Κ. (Σταχούλης Σ. 77΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου