Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Και φέτος στα ημιτελικά ο Αετός Νήσου, 5-0 τη Θύελλα Ελεούσας!!!





Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Αετού Νήσου καταφέρνει να φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΗΠ., αυτή τη φορά αποκλείοντας με το εμφατικό 5-0 τη Θύελλα Ελεούσας στο γήπεδο Νήσου!

Οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν πολλά προβλήματα, που τους έχουν φέρει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και σίγουρα πρωταρχικός τους στόχος είναι η παραμονή στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Μόλις στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Μπίλης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Κασίμη, που τη έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 6΄και στο 7΄ ο Κεφαλάς έκανε καλές επεμβάσεις σε ευκαιρίες των Κοσίνα και Κοντογιάννη αντίστοιχα. Στο 24΄ ευκαιρία για την Ελεούσα, ο Τσίντας έβγαλε ασίστ στον Γιάτσο, σουτ του δεύτερου, αλλά απέκρουσε ο Θουλιώτης. Πριν την ανάπαυλα οι Νησιώτες είχαν μια ακόμα καλή στιγμή με τον Στογιάννη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη ο Αετός μπήκε φουριόζος και έχασε ευκαιρία με τον Κοντογιάννη στο 52΄, αλλά στο 53΄ ο Κοντογιάννης έβγαλε μπαλιά-τρύπα στον Πρέντζα και εκείνος με πλασέ έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να χάνουν ευκαιρίες με τους Κοντογιάννη και Μπίλη, ως το 71΄, όπου ο Μπίλης με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πρέντζα έκανε το 3-0. Στο 84΄ ο Κάτσενος έγινε αποδέκτης της μπάλας, από προωθημένη μπαλιά, πλάσαρε και έγραψε τα 4-0. Τελικό 5-0 το 87΄, σέντρα του Πρέντζα, κεφαλιά του Κοντογιάννη και η μπάλα στο πλεχτό.


Νησί: Θουλιώτης, Μωραϊτης (68΄ Τσιλίκης), Κονδύλης, Κοτσίνας, Αθανασίου, Κασίμης, Σπανός (46΄ Πρέντζας), Στογιάννης, Κοντογιάννης, Μπίλης (73΄ Κάτσενός), Πολύζος (46΄ Γκόντζος)

Ελεούσα: Κεφάλας, Γερούκαλης (46΄ Τσακανίκας), Μαμακής (60΄ Γκρέμος), Οικονόμου, Βάσιος, Τζιάλλας, Πεπόνης Ι. (55΄Κυπριανός), Γιάτσος, Βελτσίστας (76΄ Μπανδέλης), Πεπόνης Θ., Τσίντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου