Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Έγινε "Λούης" για τους 4 η Καστρίτσα, 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα!!!





Πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΗΠ. για τον Αγροτικό Καστρίτσας, που πήρε τη νίκη στην έδρα του επί του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά με σκορ 1-0!

Η Καστρίτσα θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Αετό Νήσου, πρώτο ματς στο Νησί, που επίσης προκρίθηκε στους 4 του θεσμού. Οι κιτρινόμαυροι έτσι πήραν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον πρωτάθλημα και παραμένουν μέσα και στους δυο στόχους, με 4-4 βαθμούς από την πρωτοπόρο Κατσικά.

Από την άλλη η ομάδα του Παρακάλαμου έχει μείνει 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή και τώρα  τέθηκε εκτός μάχης και στο Κύπελλο. Ένας στόχος που ήταν από τους βασικούς, όταν ξεκίνησε η ομάδα τη φετινή προετοιμασία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με το θέαμα να είναι μέτριο, αν αναλογιστεί κάποιος τι ρόστερ διαθέτει η κάθε ομάδα. Τελικά χρειάστηκε ένα γκολ από τον Ναυβρόζογλου ή «Λούη» το παρατσούκλι για να κριθεί το ματς.




Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν κάπως πιο κινητικοί επιθετικά, αλλά την πρώτη σημαντική ευκαιρία την είχε η Καστρίτσα. Σο 12ο λεπτό ο Γιάκος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από πλάγια αριστερά, η μπάλα τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Αρχοντάκη και περνάει άουτ.

Στο 15΄ είναι μια φάση που ο Αγροτικός Αστέρας έχει κερδίζει κόρνερ και ο Δρόσος καθώς πηδάει στο δεύτερο δοκάρι, βρίσκει τη μπάλα με το χέρι σηκωμένο. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για κάρτα, θεωρώντας ότι υπάρχει πρόθεση. Κάτι που φαίνεται να ισχύει και από το βίντεο. Ο διαιτητής κ. Ζαμπάλας δεν έδειξε κάτι.


Στο 18΄ οι φιλοξενούμενοι είναι στην επίθεση, ο Ηλίας Μ. σεντράρει από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Αλεξίου δεν μπορεί να βρει καλά τη μπάλα, αυτή καταλήγει στον Φερούλη, που σουτάρει από κοντά, αλλά η μπάλα χτυπάει σε σώματα αμυντικών της Καστρίτσας προ της εστίας.

Στο 33΄ κι άλλη φάση με χέρι του Δρόσου, αυτή τη φορά ενώ αμύνεται ο Αγροτικός Αστέρας. Σε διεκδίκηση με τον Θανάση, ο πρώτος κάνει «τσαφ» η μπάλα σκάει στο έδαφος και μετά στο χέρι του αμυντικού των φιλοξενούμενων. Ο διαιτητής θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόθεση και δεν δίνει πέναλτι. Ο Θανάσης διαμαρτύρεται και χρεώνεται με κίτρινη κάρτα, κάτι που όπως φαίνεται θα του στοιχίσει στη συνέχεια.


Στο 45' η τελευταία καλή στιγμή πριν την ανάπαυλα, όταν ο Ναβρούζογλου εκτελεί απευθείας φάουλ και η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν ένα ακόμη δοκάρι μόλις συμπληρώθηκε το 53ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μπιστιόλης σέντραρε από δεξιά, η μπάλα χτύπησε τη πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού και βγήκε άουτ. Τρία λεπτά, όμως, από εκτέλεση πλαγίου η μπάλα φτάνει στον Γιάκο, αυτός πασάρει στον Ναυρόζογλου, που με σουτ από τα όρια της περιοχής στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Αρχοντάκη για το 1-0, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς. Ενώ οι μικροί φίλοι της ομάδας άναψαν και καπνογόνα.

Στο 61΄ μια ακόμα καλή στιγμή για την Καστρίτσα, όταν ο Ορφανός έβγαλε την ασίστ από δεξιά, σουτ του Θανάση μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ η μπάλα. Τρία λεπτά μετά ο επιθετικός των γηπεδούχων αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες, καθώς αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για χτύπημα από πίσω πάνω στον Ηλία Α. στο κέντρο του γηπέδου.


Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν εκμεταλλεύτηκαν καθόλου αυτή την αποβολή και παίζοντας μισή ώρα με παίκτη παραπάνω (κρατήθηκαν και 5 λεπτά καθυστερήσεις), δεν κατάφερε να κάνει ούτε μια ουσιαστική ευκαιρία. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι στην αντεπίθεση και με 10 παίκτες έδειχναν απειλητικοί, τελικά το σκορ παρέμεινε ως έχει και ο Αγροτικός Καστρίτσας προκρίθηκε στους 4 του Κυπέλλου.


ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Γρηγοριάδης, Δοβανάς, Διαμαντόπουλος, Μπίζιος, Τζίμας, Κύρκος, Αναστασιάδης (Τσεκούρας 81΄), Γιάκος (Ρίζος 88΄), Θανάσης, Μπιστιόλης (Ορφανός 59΄), Ναυρόζογλου (Σιουκουλάνη 83΄)

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ : Αρχοντάκης, Ηλίας Μ., Τάσσος (Κτενάς 69΄), Ρούμπης, Δρόσος (Τασιούλας 86΄), Τσουμάνης (Γκόνης 69΄), Ηλίας Α., Αλεξίου, Φερούλης, Ηλίας Μ., Κουλούρης (Φαρμάκης 77΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου