Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Μανώλης Λιαπάκης : "Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για να κυνηγήσει και τους δυο στόχους"!!! (Video)





Ο προπονητής του Αγροτικού Καστρίτσας, Μανώλης Λιαπάκης, μετά τη νίκη – πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΗΠ. έκανε δηλώσεις, δίνοντας αρχικά συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια και εν συνεχεία είπε πως το Κύπελλο είναι ένας στόχος που είχε τεθεί από την αρχή της χρονιάς. Είναι και στο στόχο του πρωταθλήματος μέσα τονίζοντας πως η ομάδα γι’ αυτό φτιάχτηκε για τους κυνηγήσει και τους δυο.

Για το σημερινό παιχνίδι είπε πως ήταν απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, δεν ήταν ποιοτικό, με λιγοστές φάσεις εκατέρωθεν. Πιστεύει πως οι παίκτες του διαχειρίστηκαν πολύ σωστά το αριθμητικό τους μειονέκτημα από το 64΄και μετά.

Για το ρόστερ ανέφερε ότι βοήθησε πολύ ότι έγιναν μεταγραφές το Γενάρη και πως όταν μια ομάδα είναι μέσα και στους δυο στόχους, Πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με μικρό ρόστερ.

Για τον αντίπαλο στους 4, τον Αετό Νήσου, δήλωσε πως κοιτάνε πρώτα το προσεχές ματς στο πρωτάθλημα, που είναι κι αυτό με την ομάδα του Νησιού και μετά για το Κύπελλο.






ΚΑΜΕΡΑ : ΣΑΚΗΣ ΣΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου