Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Ψαλίδισε κι άλλο τη διαφορά το Ασβεστοχώρι, 6-1 τη Μηλιά!!!




Μια ακόμη νίκη για το Ασβεστοχώρι με το ευρύ 6-1 επί της Μηλιάς και έτσι έφτασε στους -2 από τον Ολυμπιακό Βοτανικού, που ηττήθηκε από το Ελληνικό!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τάτση μετά από ασίστ του Οικονόμου Ι. για να έρθει ο Σιάμος αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ να γράψει το 2-0. Στη συνέχεια ο Οικονόμου Ι. με όμορφη ατομική ενέργεια αύξησε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Κουτρούμπας μετά από ωραία συνεργασία με τον Γεωργίου έκανε το 4-0 για το Ασβεστοχώρι. Το πέμπτο τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε με σουτ ο Μπέτσης ενώ ο Οικονόμου με λόμπα μετά από πάσα του Κουτρούμπα έγραψε το 6-0. Τελικά η Μηλιά πέτυχε το γκολ της τιμής με ψηλοκρεμαστό σουτ του Δαδανή Σ. λίγο έξω από την περιοχή.

Από πλευράς ευκαιριών οι νικητές είχαν κάποια καλά σουτ των Μπέτση , Ντάφλου και Οικονόμου ενώ η Μηλιά απείλησε με ένα καλό σουτ του Κύργιου που απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ενώ εκπληκτική ήταν και η αντίδραση του στην προσπάθεια του Δαδανή Δ. Την ίδια κατάληξη είχαν και κάποια σουτ του Γκόγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου