Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Στο 93' λύγισε η Ανατολή, 1-0 από την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων!!!





Μέσα από τα χέρια της έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας η Ανατολή, απέναντι στην πρωτοπόρο Α.Ε.Π. Καραγιαννίων με σκορ 1-0 στο 93΄!

Ο τερματοφύλακας Γκάρας ήταν και πάλι εξαιρετικός, αλλά στις καθυστερήσεις δεν μπόρεσε να σταματήσει τους γηπεδούχους. Οι «Πόντιοι» είχαν και δοκάρι, συν 1-2 ακόμη καλές στιγμές, όπως δοκάρι είχαν και οι Κοζανίτες.

Το 1ο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές ευκαιρίες μέχρι το 27΄, όταν ο Ταφαρλής εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε για λίγο έξω. Εννιά λεπτά μετά ευκαιρία για την Ανατολή, σουτ του Πολυχρόνη, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων. Οι Κοζανίτες, όμως, δυο λεπτά αργότερα είχαν πολύ σημαντική ευκαιρία, όταν ο Ταφαρλής εκτέλεσε φάουλ, ο Γκάρας βρήκε τη μπάλα και αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελευταία καλή στιγμή στο 45΄, σουτ του Πάλλα από το ύψος της περιοχής, λίγο έξω η μπάλα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν απειλητικοί στην επανάληψη και στο 48΄ο Εμμανουήλ εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ, με το ένα χέρι έβγαλε και πάλι σε κόρνερ ο Γκάρας. Επιμένει η Α.Ε.Π. Καραγιαννίων και στο 56΄πλασέ του Ντινόπουλου, ο Νάσιος σωτήρια βάζει την κόντρα. Μετά το πρώτο 20λεπτό στην επανάληψη οι «Πόντιοι» ανέβασαν στροφές και στο 67΄είχαν μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι, από εκτέλεση φάουλ του Νάσιου. Στο 71΄ κι άλλη καλή στιγμή με τον Γεωργιάδη να σουτάρει από καλή θέση άουτ κι ένα λεπτό μετά σουτ του Πάλλα απέκρουσε ο Γκάρας. Απαντούν οι γηπεδούχοι με σουτ του Εμμανουήλ στο 74΄και κεφαλιά του Καρακατσάνη στο 76΄, αλλά η μπάλα δεν βρίσκει στόχο. Στο 83΄ με τα πόδια αποκρούει ο Γκάρας σουτ του Καρακατσάνη. Στο 93΄, όμως, λύγισε η Ανατολή, όταν ο Πάλλας με ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκάρα για το τελικό 1-0. Ο Φωλινας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις.


Α.Ε.Π Καραγιαννίων : Κοντογουλίδης, Σβίρος (Βοριαζίδης 94΄), Πασχαλίδης, Κοτταρίδης, Σερσέμης, Τσιάρας, Εμμανουήλ, Ταφαρλής (Καρακατσάνης 59΄, Τσικόπουλος, Πάλλας, Ντινόπουλος


Ανατολή : Γκάρας, Γκούμας, Φωλίνας, Νάσιος, Κίτσιος, Μαλάτος, Γεωργιάδης (Μαρμούτας 87΄), Πολυχρόνης (Σκανδάλης 84΄), Δήμος (Νούγιας 82΄), Τσουμάνης, Κολιούσης (Εμβραιζόγλου 89΄)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου