Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Πήγε για το "μπαμ" η Χρυσοβίτσα, αλλά το Δροσοχώρι είχε Τσίφτ(σ)η!!!





Στο γήπεδο Δροσοχωρίου ο τοπικός Παντελεήμονας υποδέχτηκε την ομάδα της Χρυσοβίτσας και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Οι φιλοξενούμενοι με τον Γιώργο Κουτσολάμπρο στον πάγκο είχαν 3 σερί νίκες, ενώ και σήμερα κράταγαν το «Χ» ως το 85΄. Τελικά το Δροσοχώρι πήρε τη νίκη και παραμένει στο -2 από τον πρωτοπόρο Βοτανικό, ενώ η Χρυσοβίτσα στους 18 πόντους και τη 10η θέση. Σοβαρό πλήγμα για τη Χρυσοβίτσα ο τραυματισμός του Στέφανου Μπούγια στο γόνατο, όχι σε αγώνα του Ερασιτεχνικού, που θα τον αφήσει φέτος εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η Χρυσοβίτσα μπήκα κάπως πιο δυνατά στο ματς και στο 5ο λεπτό ο Σιουλης σταματιέται σε φάση τετ-α-τετ από τον Νικολάου, ενώ δυο λεπτά μετά, φάση διαρκείας στην περιοχή του Δροοχωρίου, σουτ το Τζήμα μέσα από την περιοχή, σε σώματα η μπάλα, προ της εστίας. Στο επόμενο λεπτό αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, τετ-α-τετ του Μελιγγιώτη Θ., που πάει να πλασάρει τον Γκόγκο, με το ένα χέρι σώζει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Από εδώ και μετά το Δροσοχώρι ανέβηκε και πίεσε ψηλά, οπότε στο 16΄ ο Κολιός Αν. κλέβει τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και από πλάγια δεξιά σουτάρει, σε πόδι αμυντικού η μπάλα με πορεία προς την εστία. Στο επόμενο λεπτό ψηλή μπαλιά του Κοκκιάδη, κεφαλιά προς την εστία με πλάτη ο Καμπάς, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Στο 19΄έρχεται το 1-0 με ένα σουτ «φωτοβολίδα» του Καμπά εκτός περιοχής, όπου η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Γκόγκου.

Από εκεί και μετά πέρασαν αρκετά λεπτά χωρίς να υπάρξει κάποια αξιόλογη φάση, με τη Χρυσοβίτσα να προσπαθεί να ισορροπήσει το ματς. Στο 42΄ σε φάση αντεπίθεσης οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για τράβηγμα του Θεοχάρη πάνω στον Αλεξίου και πως είναι κίτρινη κάρτα, όπου θα ήταν η δεύτερη για τον παίκτη των γηπεδούχων.


Τελικά στο 44΄ ο Σίδερης βλέπει εκτός εστίας τον Νικολάου και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο του γηπέδου ισοφαρίζει σε 1-1, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση να πάρουν και πάλι το προβάδισμα, ενώ η Χρυσοβίτσα περίμενε στην κόντρα. Στο 58΄ ατομική ενέργεια του Μελιγγιώτη Θ. από αριστερά, πλασέ, λίγο δίπλα από απέναντι κάθετο δοκάρι η μπάλα. Δυο λεπτά μετά κόρνερ του Κολιού Αν., σουτ του Κοκκιάδη μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 69΄ άλλη μια καλή στιγμή για το Δροσοχώρι, κάθετη πάσα του Κοκκιάδη, σουτ του Μελιγγιώτη Θ. από αριστερά, αποκρούει ο Γκόγκος. Τελικά στο 85΄ έρχεται η λύτρωση για τους γηπεδούχους, σουτ του Μελιγγιώτη Θ. από αριστερά, η μπάλα κοντράρει σε σώματα και ο Τσίφτης μέσα στην περιοχή κατεβάζει ωραία τη μπάλα με το στήθος, γυριστό σουτ, στο δεξί «γάμα» της εστίας του Γκόγκου η μπάλα για το τελικό 2-1.

Και οι γηπεδούχοι φωνάζουν δυο φάσεις στην επανάληψη, μια για πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής (η λήψη είναι μακρινή) και για ανατροπή του Αλεξίου από τον Τζίμα Χ., όπου αν είναι μέσα στην περιοχή (δεν διακρίνεται καλά η γραμμή) είναι πέναλτι, αν είναι εκτός φάουλ.





ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ : Νικολάου, Ντρης, Μπαχάς, Θεοχάρης, Μελιγγιώτης Π. (Χαλιάσος 46΄), Καμπάς, Κολιός Αν. (Κολιός Αλ. 77΄), Τσίφτσης, Αλεξίου (Άμρο 89΄), Κοκκιάδης, Μελιγγιώτης Θ.

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ : Γκόγκος, Τζίμας Χ., Σιώλος Α. (Τσιώνης 89΄), Τζαρούχης (Περιστέρης Χ. 75΄), Τσέλλιος, Σιώλος Ι., Σιούλης, Τζήμας (Περιστέρης Ι. 88΄), Αλεξίου, Σίδερης (Μπαλαούρας 77΄), Λεοντάρης







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου