Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Πέρασε από το Κουτσελιό το Ελληνικό με 2-5!!!




Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Ελληνικό, που έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Κουτσελιού και σκορ 2-5!

Το Ελληνικό έφτασε τους 27 βαθμούς στην 6η θέση, ενώ το Κουτσελιό παραμένει στους 18 στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας και είναι επίφοβο να μπλέξει στα play out.

Το ματς είχε πάρα πολλές κάρτες και μια αποβολή για τους γηπεδούχους, κάτι που μαρτυρά πως υπήρχε πολύ ένταση. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν απειλές, κυρίως προς τον προπονητή της ομάδας κ. Στεργίου, γι’ αυτό και καλέστηκε η αστυνομία, ώστε να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 5ο λεπτό ο Γιώτης με διαγώνιο σουτ, στέλνει τη μπάλα στη γωνία για το 0-1. Στο 14΄ ο Σαμάρης τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Στεργίου, ο δεύτερος αποκρούει, στην επαναφορά ο Κουτσογιάννης κάνει το 0-2. Στο 33΄ ο Κακαράντζας Μ.  με ωραίο σουτ μειώνει σε 1-2.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51΄, ο Μανώλης με κεφαλιά, μετά από στημένη φάση ισοφαρίζει σε 2-2. Στο 69΄ ο Στάθης σεντράρει, κεφαλιά του Σάμαρη και 2-3. Στο 76΄ ο Στάθης επιχειρεί απευθείας εκτέλεση φάουλ και στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό για το 2-4. Στο 90΄πλασέ του Σάμαρη για το τελικό 1-5. Οι γηπεδούχοι είχαν και δυο δοκάρια με τον Κακαράντζα Α., ένα από εκτέλεση φάουλ κι ένα σε σουτ, αφού πρώτα βρήκε τη μπάλα ο Νάτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου