Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Δεν χάνει με τίποτα ο Π.Α.Ο. Κόνιτσας, έχασε την ευκαιρία το Βελισσάριο!!!




Έχασε την ευκαιρία το Βελισσάριο να μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου, αφού αναδείχθηκε ισόπαλο με τον Π.Α.Ο. Κόνιτσας και σκορ 1-1!

Οι «πράσινοι» μπορεί να ισοβαθμούν με την Περίβλεπτο στους 27 και τη δεύτερη θέση, αλλά έχουν ένα ματς περισσότερο καθώς δεν έχουν κάνει το ρεπό τους. Η ομάδα της Κόνιτσας από την άλλη έπαιζε με μια άνεση, λόγω της διαφοράς στη βαθμολογία, αλλά κατάφερε να διατηρήσει για ακόμη μια φορά το αήττητο.


Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία στο ματς ήταν και γκολ, όταν στο 17΄ ο Παπαγεωργάκης έβγαλε κάθετη πάσα στον Κόκκινο κι αυτός από το ύψος της περιοχής σημάδεψε με σουτ την αριστερή γωνία της εστίας του Γρατσούνα για το 1-0.

Στο 24΄ πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, που είχαν μπει καλύτερα από την αρχή στο ματς, όταν ο Τσακιρίδης από δεξιά πασάρει στον Κόκκινο, ντρίπλα και σουτ μέσα από την περιοχή για τον δεύτερο, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Τρία λεπτά μετά ο Κολέμπας εκτελεί κόρνερ, ανενόχλητος πηδάει για κεφαλιά ο Τσακιρίδης, άουτ η μπάλα.

Από εδώ και μετά αφυπνίστηκε ο Π.Α.Ο. Κόνιτσας και στο 29΄ προειδοποίησε, όταν ο Κυρτζόγλου σέντραρε από δεξιά, κεφαλιά του Γιαννακού στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα, επιστρέφει μέσα στην μικρή περιοχή του Γκόγκου, αλλά διώχνεται σε κόρνερ από τους αμυντικούς του Βελισσαρίου.

Στο επόμενο λεπτό όμως ο Χατζηδάκης πέφτε άτσαλα πάνω στον Λάκκα μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Το εκτελεί εύστοχα ο Παπαβασιλείου και ισοφαρίζει σε 1-1.


Στην επανάληψη το Βελισσάριο μπήκε φουριόζο να πετύχει και δεύτερο τέρμα, μιας και αυτό ήταν που καίγονταν για τη νίκη. Ο Κόκκινός, όμως, παρότι πέτυχε το γκολ της ομάδας του, ήταν στη συνέχεια ο μοιραίος παίκτης αφού έχασε κλασσικές ευκαιρίες.

Αρχικά στο 51΄μπαλιά του Καπελιάρη από δεξιά, τετ-α-τετ ο Κόκκινος με τον Γρατσούνα, νικητής ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 57΄ μπαλιά του Κολέμπα από πίσω, και πάλι τετ-α-τετ ο Κόκκινος, ξανά νικητής ο Γρατσούνας.

Από εδώ και μετά πέρασε αρκετή ώρα για την επόμενη φάση, με τους γηπεδούχους να πιέζουν ανούσια. Φτάνουμε στο 80, όπου σε φάση αντεπίθεσης ο Κόκκινος και Κολέμπας βγαίνει 2 με 1, πασάρει στον Κολέμπα, πολύ αδύναμο σουτ του δεύτερου, στην αγκαλιά του Γρατσούνα.

Στο 89΄ο Παπαγεωργάκης επιχειρεί ένα μακρινό σουτ, η μπάλα κάπου κοντράρει και περνάει ελάχιστα κόρνερ. Τελευταία φάση στο 94΄, βαθιά μπαλιά του Καπελιάρη, από κοντά ο Μασούρας δεν μπορεί να προλάβει για ένα βήμα τον Γρατσούνα, που βγήκε και μάζεψε.



ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟ : Γκόγκος, Καπελιάρης, Μασούρας, Χατζηδάκης, Τομαράς, Τόκης, Κολέμπας (Μπαρμπούτης 84΄), Κίτσιος, Παπαγεωργάκης, Κόκκινος, Τσακιρίδης


Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ : Γρατσούνας, Κυρτζόγλου, Γιαννακός (Λιάκος 82΄), Σακκάς, Παρασκευάς, Μήτσος Δ., Μήτσος Κ. (Μεντή 61΄), Λάκκας, Τσάγκας (Γκίκας 61΄), Χαλούλος (Τέφος 82΄), Παπαβσιλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου