Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Ισοπαλία στην Βουνοπλαγιά για Ελεούσα και Πίνδο!!!




Βαθμό πήρε η Θύελλα Κατσικάς με αντίπαλο την Πίνδο Κόνιτσας στο γήπεδο Βουνοπλαγιάς, με τελικό σκορ 2-2!

Οι κιτρινόμαυροι έτσι έφτασαν τους 16 βαθμούς μαζί με την Α.Ε.Μ. κι έχει βάλει από κάτω Πέραμα και Κρύα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 9΄ ο Λάμπρου δεν μπορεί να νικήσει τον Μπάτζιο, ενώ στο 20΄ διαγώνιο σουτ του Καλέ περνάει λίγο άουτ. Στο 24΄ πρώτη καλή στιγμή για την Ελεούσα με κεφαλιά του Τζουρμανά, που πέρασε λίγο άουτ. Στο 37΄ ο Οικονόμου ανέτρεψε τον Λάμπρου εντός περιοχής και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μουρεχίδης για το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μουρεχίδης επεχείρησε το σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Καλές έκανε το σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Μπάτζιος. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μετά από φάση διαρκείας ο Τσακανικας Ι. σούταρε και ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57΄, ο Δημόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, κεφαλιά του Καλέ, δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα. Στο 79΄ ήρθε η ισοφάριση για την Ελεούσα, όταν ο Τσακανίκας Ι. εκτέλεσε φάουλ από μακριά, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Γεωλδάση.


Ελεούσα: Μπάτζιος, Τσίντας, Τσακανίκας Β., Οικονόμου, Τζουρμανάς, Τζιάλλας (68΄ Γιατσος), Πεπόνης Ι. (75΄ Μαμακής), Πεπόνης Θ., Βελτσίστας, Πασχάλης (59΄ Μπανδέλης), Τσακανίκας Ι.

Κόνιτσα: Γεωλδάσης, Βλάχος Χ. (63΄ Κίτσος), Ρούστα, Μήτσος, Σπανός Χ., Χαλούλος (71΄ Σπανός Α.), Λάμπρου (90΄ Μπουκουβάλας), Κυρτζόγλου, Καλές, Δημόπουλος, Μουρεχίδης (89΄ Κυρτζόγλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου