Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Είχε από όλα το ματς στην Κρύα, εκτός από νικητή!!!





Ματσάρα έγινε στο γήπεδο Κρύας, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη γειτονική Αγία Μαρίνα, με το τελικό σκορ να μένει στην ισοπαλία με σκορ 2-2!

Η Κρύα κράταγε μέχρι το φινάλε τη νίκη, ενώ έπαιζε με 9 παίκτες από το 58΄, και θα έπαιρνε σημαντική βαθμολογική ανάσα, αλλά τελικά η Αγία Μαρίνα έφυγε με το βαθμό και πλέον με 28 βαθμούς δύσκολα θα κινδυνέψει.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με κάποια σουτ των Μάντζου και Μπαμπούλια Αλ., αλλά χωρίς ουσία. Στο 26΄ κόρνερ του Λαγκαβάνη, κεφαλιά του Γεωλδάση Π., λίγο έξω η μπάλα. Στο 38΄ σέντρα του Μάντζου, κεφαλιά του Μπάφα, αποκρούει εντυπωσιακά ο Κοτίκας. Στη φάση αυτή μάλιστα ο τερματοφύλακας της Αγίας Μαρίνας τραυματίστηκε, δίνοντας τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ στον Ζώτο. Λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια το ματς άναψε καθώς ο κ. Κατσικογιάννης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπαμπούλια Αλ. απόφαση που σήκωσε πολλές διαμαρτυρίες.

Στο 51' η ατομική ενέργεια του Τσίκα μέσα στη περιοχή βρήκε σε σώματα αμυνομένων και δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Αβντιλάι μπλόκαρε ο Μπαλαούρας. Στο 57΄ πολύ καλή απόκρουση του Μπαλαούρα σε κοντινό πλασέ του Γεωλδάση Π.. Στο κόρνερ που ακολούθησε την φάση, ο Μπαλαούρας δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά από την περιοχή, ο Γεωλδάσης Π. έκανε την κεφαλιά από κοντά και μπάλα βρήκε στο χέρι του Λαδιά με τον κ. Κατσικογιάννη να υποδεικνύει πέναλτι. Κόκκινη κάρτα στον Λαδιά και η ομάδα της Κρύας μένει έτσι με 9 ποδοσφαιριστές. Ο Τσίκας εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 0-1. Στο 63΄ ο Μάντζος εκτελεί το φάουλ, κεφαλιά πάσα του Τζώρτζη και ο Μάντζαρης με δεύτερη κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια κέρδισαν κι άλλο πέναλτι σε ανατροπή του Γιαννέτα από τον Τζώρτζη. Το πέναλτι εκτέλεσε και πάλι ο Τσίκας, αλλά αυτή τη φορά σούταρε ψηλά άουτ. Στο 70΄ ο Μάντζαρης κερδίζει πέναλτι μαρκάρισμα του Σοκορέλη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε νε εκτελέσει ο Μάντζος, που ευστόχησε και έδωσε προβάδισμα στην Κρύα με 2-1. Μετά την εκτέλεση πέναλτι μάλιστα υπήρξε ένας διαπληκτισμός μέσα στην εστία μεταξύ του Παππά και του σκόρερ για την μπάλα, με τον στόπερ της Αγίας Μαρίνας να αποβάλλεται και αυτός με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί και μετά να και η Αγία Μαρίνα είχε την υπεροχή, δεν υπήρχε κάποια αξιόλογη φάση μέχρι το 93΄. Εκεί χτύπησε ο Λαγκαβάνης με καρφωτή κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Γιαννέτα, για να γράψει το τελικό 2-2.


Π.Α.Ο ΚΡΥΑΣ: Μπαλαούρας, Μπαμπούλιας Αρ., Στόλης, Καραγεώργος, Λαδιάς, Τζώρτζης, Κουκοδήμος, Μπάφας, Μπαμπούλιας Αλ., Μάντζος(82' Ιακωβίδης), Μάντζαρης (88' Λατίφι)

Π.Α.Σ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ: Κότικας(39' λ.τρ Ζώτος), Γεωλδάσης Α.(46' Αβντιλάι), Λικάι, Παππάς, Σοκορέλης, Γεωλδάσης Π., Λαγκαβάνης, Πασχάλης, Γιαννέτας, Τσίκας ( 82' Τσίκας Θ.), Ιορδανίδης (77' Ζουμπούλης)




* ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑΚΟΥ

1 σχόλιο: