Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

"Χ"ωρίς νικητή το ματς στα Πράμαντα!!!





Ισοπαλία στο γήπεδο Πραμάντων μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου με σκορ 1-1!

Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμεινα πίσω στο κυνήγι της κορυφής, στο – 6, ενώ είναι αυτή τη στιγμή και εκτός ζώνης play off. Οι Πηγές Λούρου έπαιζαν και χωρίς τον βασικό τους τερματοφύλακα Τόμπρα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 12ο λεπτό με τον Θανάση με όμορφο σουτ από πλάγια αριστερά. Στη συνέχεια τα Πράμαντα απείλησαν με κάποιες καλές ατομικές ενέργειες του Λιόντου ενώ είχαν και σπουδαία ευκαιρία με τον Βασιλειάδη με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι μετά από σέντρα του Τσάντα. Οι Πηγές Λούρου έφτασαν στην ισοφάριση στο 39ο λεπτό με τον Παπαγιάννη μετά από σέντρα του Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντάκης ήταν αυτός που απείλησε για τους φιλοξενούμενους με κάποια σουτ.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά την έκβαση του σκορ με τους γηπεδούχους να απειλούν με σουτ των Τσάντα και Λιόντου που πέρασαν άουτ ενώ οι Πηγές είχαν ευκαιρίες με τον Παπαγιάννη και μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Τσάνιου που έβγαλε ο Χρύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου