Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Δεν "Χ"άρηκε κανείς στο Πετσάλι, 2-2 με Κεφαλόβρυσο!!!





Μοιρασιά στο ντέρμπι παραμονής στο Πετσάλι, όπου η τοπική Φλόγα υποδέχτηκε την Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου, με τελικό σκορ το 2-2!

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν έτσι τους 20 βαθμούς και είναι εντός play out αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα, αλλά με πλεονέκτημα, ενώ το Πετσάλι παραμένει τρίτο από το τέλος με 12 πόντους.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Ζουρνατζή, έπειτα από κόρνερ του Μακολλάρι Μ.. Σε 1-1 ισοφάρισε ο Τσέπης με πολύ ωραίο γκολ στη γωνία της αντίπαλης εστίας, για να έρθει Χαριζάι μέσα από την περιοχή να κάνει την ανατροπή σε 2-1. Το Κεφαλόβρυσο τελικά ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακολλάρι Μ. σε 2-2. Στο φινάλε του ματς ο Τάσσιος πέτυχε γκολ με κεφαλιά, το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Μια απόφαση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Κεφαλόβρυσου.

Οι γηπεδούοι εκτός από τα γκολ είχαν ένα σουτ του Τσώλη, που απέκρουσε ο Γεράκος κι ένα σουτ του Κλεισούρα, που πέρασε λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί διπλή χαμένη ευκαιρία με τον Μπάγια, με τους Μακολλάρι Ντ., Μακολλάρι Ντ. Και τον Μπενέκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου