Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

"Διπλό" με εφτάρα η Πεντέλη!!!





Δεύτερη σερί νίκη για τις «αρκούδες» της Πεντέλη με το ευρύ 0-7 επί της Ζίτας στο γήπεδο Κληματιάς!

Το 0-1 έκανε ο Θειόπουλος στο 10΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω και αριστερά από την μεγάλη περιοχή.  Στο 25' ο Μήτσης  στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Θειόπουλου στο δεύτερο δοκάρι και στην επαναφορά  σκοράρει από κοντά για το 0-2 . Στο 34΄ κάθετη του Αναστασόπουλου και σουτ στην κίνηση του Μητση για το 0-3. Κλέψιμο της μπάλας από τον Αναστασόπουλο έξω από την περιοχή και απευθείας σουτ στην γωνία του Γκόγκου στο 44΄.

Στο 2ο ημίχρονο ο Γκουζός Ν. το 0-5 με σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει δοκάρι και μέσα στο  57΄. Το 0-6 στο 79΄με τον Λαμπρίδη Π.ύστερα από όμορφη ατομική ενέργεια και το 0-7 στο 80΄ με σουτ του Κώτση έξω από την περιοχή.


ΑΟ Ζίτσας : Πάτσιας (23΄Γκόγκος), Νάζο, Ζηκόπουλος, Χρυσοχόος, Καραμίχος, Μπλέτσας Β., Τόρης, Ιωάννου, Παπαυγέρης, Ζώης, Δάφλος (48΄Μαρούλης).

ΠΑΟ Πεντέλης : Κοντοδήμος, Βέλλιος, Αναστασόπουλος (46΄Τσάλης), Γκούζος Ν., Παπαδημητρίου, Ντέτσικας (48΄Λάκκας), Κώτσης, Δήμος (46΄Λαμπρίδης Π.), Μήτσης (48΄Τσιάλλιος), Θειόπουλος, Γκούζος Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου