Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Πήρε μπρος στην επανάληψη και έριξε πεντάρα η Κράψη!!!





Πήρε μπρος στην επανάληψη η Κράψη και επικράτησε της Προοδευτικής Περάματος με σκορ 5-0 στο γήπεδο Λιμνοπούλας!

Στο 7ο λεπτό ο Φαρμάκης σέντραρε, ο Βύζας πήρε τη κεφαλιά και έκανε το 1-0. Δυο λεπτά μετά σουτ του Μάρκου Β., στο δοκάρι η μπάλα, στην επανφορά κεφαλιά του Καρασά, διώχνει πάνω στη γραμμή ο Μπαρούτας. Στο 19΄μια κεφαλιά του Λάππα, από πλευράς Περάματος, πέρασε λίγο έξω. Στο 23΄ ωραία ενέργεια και σουτ του Σταμούλη από αριστερά, δίπλα από απέναντι κάθετο δοκάρι. Στο 33΄ ο Μηλίτσης είχε ευκαιρία για να ισοφαρίσει το Πέραμα, αλλά ήταν άστοχος. Στο 39΄ σουτ του Κολιού, αποκρούει ο Κόρρος και στο 42΄ πάλι ο τερματοφύλακας του Περάματος λέει «όχι» σε σουτ του Σταμούλη.

Στο 63΄ ο Σταμούλης έχασε ευκαιρία από κοντά και τρία λεπτά μετά ο Βύζας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κόρρο. Στο 69΄ ο Αλμπάνης με κεφαλιά χάνει ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στο 73΄ πέναλτι για την Κράψη, για χέρι του Διαμάντη. Εύστοχος ήταν στην εκτέλεση ο Κολιός για να γίνει το 2-0. Στο 75΄ ο Καρατζιάς με ωραίο πλασέ γράφει το 3-0. Στο 82΄ ο Κολιός με σουτ γράφει το 4-0 και στο φινάλε τους ματς ο Σταμούλης πλασάρει για το τελικό 5-0.


Κράψη : Σταυρόπουλος, Μάρκο Ν(83’ Μπιστιόλης), Καρατζιάς (79’ Τσομπάι), Φαρμάκης, Καράσας, Σήτος (74’ Αλεξίου), Ζήσης (Κατσούδας), Κολιός, Βύζας, Σταμούλης, Μάρκος Β.

Προοδ. Περάματος : Κύρρος, Σίμος, Μανιώτης, Αλμπάνης, Παλάσκας Διαμάντης (78’ Ντόβας), Σταματόπουλος, Μηλίτσης (73’ Ντοντοβέτσι Ε), Λάππας, Παπαρούνας (68’ Ντοντοβέτσι Εμ), Μπαρούτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου