Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Εύκολο μεσημέρι για την Καστρίτσα, 6-0 την Κρύα!!!




Εύκολο μεσημέρι για τον Αγροτικό Καστρίτσας, που υποδέχτηκε την ομάδα της Κρύας, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 6-0!

Οι γηπεδούχοι παραμένουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Κατσικάς, που παίζει με του Χουλιαράδες στην έδρα της. Η Κρύα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, απέναντι σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο.

Μόλις στο 3ο λεπτό σουτ του Γιάκου, στο δοκάρι η μπάλα. Δεν περνάνε δυο λεπτά και ο Θανάσης με διαγώνιο σουτ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 15΄ κι άλλο δοκάρι για της Καστρίτσα με τον Αναστασιάδη. Στο 20΄ ο Θανάσης πήρε τη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, πάνω στη γραμμή έσωσε ο Μπαμπούλιας Α.. Στη συνέχεια καλές στιγμές για Θανάση και Ορφανό, που δεν μπορούν να κερδίσουν τον τερματοφύλακα Μπαλαούρα. Στο 42΄ ο Διαμαντόπουλος κατάφερε να βρει δίχτυα με πλασέ, οπότε οι γηπεδούχοι πήγαν με το υπέρ τους 2-0 στα αποδυτήρια.

Στις αρχές τις επανάληψης ο Ορφανός έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Διαμαντόπουλος σκόραρε για το 3-0. Στο 56΄ ο Θανάσης σημαδεύει ξανά το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, ενώ στο 59΄ με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ κάνει το 4-0. Στο 76΄ ο Τσεκούρας «έσπασε» την μπάλα από δεξιά και ο Λατίφι στην προσπάθεια του να διώξει έκανε το 5-0. Στο 87΄ ο Θανάσης γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο πλασέ διαμορφώνει το τελικό 6-0.


Καστρίτσα: Γρηγοριάδης, Δοβανάς, Διαμαντόπουλος, Μπίζιος, Σιουκουλάνι (60' Κύρκος), Αναστασιάδης (56' Τσεκούρας), Μπιστιόλης (75' Γκούβας), Γιάκος, Θανάσης, Ορφανός, Ναυρόζογλου (60' Σπαλιάρας).

Κρύα: Μπαλαούρας, Συμεωνίδης, Μπαμπούλιας Α.,  Καραγεώργός (62' Τζούμας), Στόλης, Τζώρτζης, Κουκοδήμος (52' Δημητρίου), Μπάφας (56' Οικονόμου), Μάντζαρης, Μάντζος, Ιακωβίδης (52' Λατίφι).





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου