Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Σημαντικό "διπλό" παραμονής η Αετορράχη, 1-3 μεσ΄την Ηλιόκαλη!!!





Σπουδαία νίκη για τον Αετό Αετορράχης που έφυγε από την Ηλιόκαλη με 1-3 στο ντέρμπι παραμονής και έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για να κρατηθεί στην κατηγορία αλλά και να μην μπει καν σε διαδικασία πλέι άουτ, φτάνοντας πλέον στους 24 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης, με μόλις 16 πόντους, τρίτοι από το τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν σε μεγάλη μέρα τον Τόμτσο ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 22' με τέρμα του επιθετικού τους σε φάση τετ α τετ. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η Ηλιόκαλη κέρδισε πέναλτι για ανατροπή πάνω στον Μπίνα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παππάς Α. με τον Κρανά να τον νικάει αλλά ο Ρούμπος πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε για την ομάδα του.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 69ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με πλασέ του Παπανικολάου μετά από ασίστ του Γερογιάννη. Ο Αετός τελικά κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα προς του αγώνα με τον Τόμτσο και πάλι με ατομική ενέργεια και να κατακτήσει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι πέρα από τα τρία τέρματα είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Τόμτσο ενώ η Ηλιόκαλη απείλησε κυρίως με τους Μίχο, Παππά Π. και Ρούμπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου